Workshop i tarot

Boka en plats på workshop med olika teman online

Du medverkar på Inner Voice Tarot workshops via zoom. varje workshop har begränsat antal platser för mellan 4 -10 personer beroende på vilket tema som behandlas. Varje workshop är på två timmar och tider kan du se nedan.


Workshops tarot

Utveckla tolkningar

I denna mindre grupp är fokus på att vidga och fördjupa dig som tarottolkare. Du kommer få tips och direkta råd samt vägledning under tiden som du arbetar med en tarotläggning åt en kurskamrat.

Ljus vs mörker

Workshop med fokus på att tolka ljusa budskap i en mörk tarotlek och tvärtom tolka mörka budskap i en ljus lek. Vi refleterar kring olika typer av tarotlekar och du erhåller material du går igenom innan workshop.

Grunder i tarot

Enkel och rolig workshop för nybörjare med fokus på basic infomration i tarotleken och att snabbt lära dig tolka tarot med din intuition.

Tarot & personlig utveckling

Diskussions och reflektionsgrupp om vad, hur och varför du kan använda tarot och tarotsystemet till personlig och andlig utveckling. En trevlig stund med likasinnade.

Elementen

Workshop med fokus på de fem elementen från tarotleken. Du får material hemskickat på förhand om elementen för att läsa på till kursen. 

Faktura skickas via mail efter beställning. Samtliga uppgifter behöver fyllas i för fakturering.

Kursdatum och nyheter

Under hela juli är det extra bra priser på flera av våra kurser. En liten sommarrabatt på några av dem och andra är det passa på pris innan ordinarie pris höjs i augusti.