10 tips att tolka tarot utan en massa böcker

Här kan du lära dig snabbt och direkt hur du kan tolka tarot med din intuition.


Vägledning

Boka vägledning med tarot eller personliga budskap

Våra kurser

Samtliga kurser är online med inkluderad vägledning från oss kursledare.

Vi utgår från både att mestadels tolka tarot intuitivt men med grunder i traditionell tarot, men vårt fokus är alltid vår tvist av personlig utveckling eftersom vi arbetar för att du ska lösa de problem som korten visar dig.

Läs mer om varje kurs genom ett knapptryck!

Intuitive Tarot

Tolka direkt från hjärtat

Tarot ska vara kul och det ska vara enkelt.

Att lära sig tarot på traditionellt vis, genom att traggla en massa betydelser och slå i böcker som att lära sig glosor, tar tid, är energikrävande och leder till stelare tolkningar.

Vi vill ge dig enkla medel du kan använda direkt och som gör att du förstår tarot på ett helt annat sätt. Från grunden.

Fördjupning i Tarot

Förstå helhetsperspektivet

Det här är kursen för dig som önskar en gedigen grund i ditt tolkande och få lära dig med enkla medel där du utgår från ditt inre. För att bemästra djupare, flexiblare och personliga tolkningar behöver du lära dig om tarotkonsten genom de grunder som verktyget tarotkort bygger på, att det är ett system utformat efter vad det innebär att vara människa. Både i en fysisk och spirituell existens. 

Persona Tarot

Rollerna vi bär

Representanterna i lilla arkanan handlar om roller människor spelar och/eller tar på sig i olika sammanhang och situationer.

I Persona tarot får du lära känna de klädda korten och ta del av de roller, masker och personligheter som dessa tarotkort visar dig