ThereseElisabeth - Läka Livet

13.04.2020

Jag har länge försökt att sätta ord på vad min resa har handlat om.
Någon som lider av en fysisk eller psykisk sjukdom har oftast lättare att sätta ord på det som skett eftersom de kan beskriva "jag har blivit frisk", "min sjukdom styr inte mitt liv längre" eller "jag upplever inte de symtom jag hade förut".
Jag har hjälpt många att läka på detta sätt och dom resultaten är enkla att se och förklara. Men hur är det med dem som läker livet i stort? Dem som, inklusive mig själv har förändrats i själ och hjärta och lärt sig att se sina självsaboterande mönster, känner kärlek till sig själva och har en trygg grund i sig själv att stå på?

Min resa - Läka Livet

Jag var en person som hade ett helt okej liv. Inget speciellt som stack ut. Jag hade vänner, familj och ett bra jobb. Jag var frisk, hade en god hälsa och människor som älskade mig för den jag var. Livet flöt på. Jag hade det bra.
Men vad jag inte såg var att jag var stressad, jag dömde mig själv för allt, jag ville att allt jag gjorde skulle vara perfekt, vilket gjorde att jag satte alldeles för hårda krav på mig själv, jag var rigid eftersom känslan inom mig sa att jag inte dög, jag kände mig inte värd om jag inte presterade, jag kunde inte tillåta mig att bara vara, jag trodde inte riktigt på att andra älskade mig, jag vågade inte känna efter mina behov utan satte andra först, jag slet och listan kan göras oändlig på allt som fanns inom mig som jag aldrig visade fram. Jag hade kort sagt så mycket inom mig på olika sätt att jag inte dög och att jag hela tiden måste prestera mer för att visa att jag dög, inför mig själv och andra.
Detta var den jag var. Det var inget jag ifrågasatte eftersom jag inte ens ville känna på att det var så här. Jag hade stängt av mina känslor till hur jag egentligen kände. Till vem jag egentligen var.

Min Läka Livet resa handlade om att rensa bort allt det här. Allt som sa mig att jag inte dög plockades bort. Allt som tryckte ner mig försvann. Kvar stod en kvinna full av liv, av känslor, med styrka, med äventyrslust och power. En kvinna ingen sätter sig på eller stoppar. Ingen utom jag själv. Mitt gamla jag slinker in ibland och vill ta över rodret igen. Hon är rätt envis den där Therese och tror att hon vet bäst. Men Elisabeth är starkare och tålmodig. Med kärlek tar hon sig an livet och går stadigt steg för steg framåt in i det nya livet.

Bilderna nedan är tagna med nästan exakt ett år emellan. Jag kan se förvandlingen av en mer osäker kvinna till den som strålade fram under förra året. I år är det en stark individ som visar fram sitt rätta jag. Det är otroligt med tanke på allt som känts och transformerats på insidan genom Livsportalen och allt det som Livsinspiration erbjuder att det även går att se skillnad utifrån.

Det fantastiska är att även om det tagit lång tid för mig att komma dit jag är idag, så har jag längs vägen förfinat metoderna, vilket gör att du kan göra resan snabbare när jag lagt ut genvägen åt dig.

ThereseElisabeth

2017
2018
2019
2020