Energyflow -fokus healing & energi

25.01.2022

Dags att kickstarta året med nya, härliga, flödande, glödande och helande energier. Därför kommer nu Energyflow tillbaks i ännu mer exklusiv upplaga


Låt mig introducera gruppen:

Energyflow är en facebook grupp för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att kickstarta året med helande och rena energier. Under sju veckor håller vi fokus på healing, energier och chakran genom enkla och frigörande övningar. Men du har tillgång till gruppen för en lång tid därefter även efter dessa sju veckor.

Du får varje vecka tillgång till program, övningar, meditationer, rensande hypnoser och massor av videos med kunskaper om kroppens läkande mekanismer och energins påverkan. Du gör dina övningar självgående och tillsammans med min support kan du öka din energinivå och rensa dolda blockeringar. 


Gruppen Energyflow är för dig som:


🙅‍♀️ Känner dig spretig. Du har svårt att lägga fokus på rätt saker. Ibland vet du heller inte vad rätt saker är.

🙄 Du blir lätt uttömd av vardagen, måsten, relationer eller smärta, kort sagt - det tar energi.

😪 Du tappar lätt energi och kan ha svårt att få orken till att komma igen och fortsätta framåt.

🚫 Du känner att du har en eller flera blockeringar som sinkar dig, vilket gör att du inte kommer framåt som du önskar och stoppar upp både dig som person och kanske även ditt företag.

😱 Du hamnar lätt i för mycket doing, kan då tappa spåret och har ibland svårt att då komma tillbaka till fokuset i din kropp.

😇 Du hör inte alltid din inre röst, eller i vilket fall vill du höra den mer klart.

👊 Du vill komma framåt, lägga fokus på rätt saker och utvecklas genom din egen visdom och dina kunskaper.


Genom gruppen får du:

💖 Exklusivt kursmaterial från kurs Chakrabalansering. 

🌟 Rensning av de blockeringar som är kopplade till din energi, det vill säga till hela dig och livet i stort genom guidade meditationer.

💖 Vägledning varje vecka med mer information och där du kan få svar på dina frågor som uppkommer längs vägen.

🌟 Support på din resa i privat grupp i community på facebook. Du står därmed inte ensam utan får svar på vägen.

💖 Healing varannan vecka för att rensa, bearbeta och höja din energi.

🌟 Vägledning varannan vecka in i din kropp genom guidad och frigörande rörelse där du går djupare in i din energi genom exempelvis chakran.

💖 Visualiseringsövningar för att komma närmare kärnan på problemet med att du fastnar, från insidan med hjälp av din energi.

🌟 En blandning av många olika helande instrument i form av video, text, hypnoser, meditationer och övningar för att nämna några exempel.

💖 När de sju veckorna är över har du fortfarande tillgång till gruppens frågor och reflektioner med svar varje vecka och allt som sker i gruppen fortsättningsvis. For a lifetime!


De resultat du kan räkna med är:

  • Snabba resultat med att öka din energinivå.
  • Lösgjorda hinder som skapar action och rörelse framåt i din situation
  • Ökat självvärde, vilket ger bättre fokus och även mer business mind.
  • Att du hör din inre röst mer klart, som ökar din närvaro och gör att du blir mer medveten om vad du behöver fortsätta göra för att öka ditt flow.
  • Du blir starkare som individ.
  • Du blir mer harmonisk
  • En frihetskänsla skapas från insidan
  • Ökat flow

Listan kan göras lång! Men jag tror att du har fattat poängen med vad grupp Energyflow skapar för dig. Därför är den viktig, För jag vill att du ska lyckas. För du behövs 🙏 

Din gruppledare och coach:

Det är jag som är ThereseElisabeth och jag kommer hjälpa dig igenom din energi-transformation och se till att du kommer i mål som en mer välmående individ.


Jag har under 15 års tid arbetat och utvecklat mig själv medialt, personligt och andligt. Min resa handlade om att gå ifrån att verka som medium, vidare till behandlingar inom healing, massage, akupunktur och kurser i personlig utveckling till att se att det jag hade gjort hela vägen var att stötta och se människors potential de inte kunde se själva. Min kraft låg alltid i att se hur stor någon egentligen kunde bli och att vända svaghet till styrka.
För att kunna arbeta med det jag gör visade universum mig vägen från hela spektrat av healing och även att stå med ett ben i den vanliga vården som sjuksköterska.


Genom min resa har jag nu tagit fram ett väl beprövat system för att du ska rensa det som behöver rensas för att frigöra dig och din själ. 

Energyflow

Under sju veckor har vi alltså ett inriktat fokus på energiökning, flow, healing och energi i alla möjliga behandlingsformer. 

Och inte nog med att du får tillgång till en härlig grupp med likasinnade som ständigt utvecklar sin medvetenhet om självläkning tillsammans och med frågeor och svar varje vecka, det kommer även efter din anmälan en länk till ytterligare en facebook grupp med behandlingar som är tydligt uppmarkerade till din hjälp.

Du får alltså för en engångssumma på 950kr tillgång till två grupper! 

For a lifetime access där du, när du vill och kan har verktygen till att balansera och öka din energi.