Ny start av Energyflow!

15.05.2022

Vi kan alltid hjälpa till på olika sätt.

Vi har sett genom många av de konversationer vi haft med våra medlemmar och kunder att de väldigt gärna vill ha vår hjälp med att komma vidare i livet. För ofta kan det trassla till sig, man fastnar i samma mönster utan att komma loss, hamnar i livsleda, energilöshet eller känner sig spretig åt alla håll och kanter. Listan kan helt enkelt göras lång på var en person befinner sig just nu och många av dessa personer saknar ekonomi till att kunna delta på våra stora kursutbud.

Därför vill vi ge dig en möjlighet För att livet ser ut som det gör hänger ihop med underliggande och nertryckta känslor, och det hänger ihop med självvärde och självkänsla - som ofta gör att man tror att man inte är värd mer än allt det livet egentligen kan erbjuda oss. Livet är ju till för att uppleva, leva och glädjas åt. Det behöver inte vara ett sånt ofantligt lidande som vi ofta fått lära oss att det "ska" vara För hur många av er har tagit till sig av uttrycket "livet är inte enkelt" som exempel?

Men vet du, livet kan vara mycket enklare än vad vi har fått lära oss, för det handlar om upplevelsen vi skapar och hur vi tar oss an de utmaningar som livet ger oss det handlar om en livssyn och att våga se på de möjligheter som finns omkring oss i varje stund. Men vi behöver öppna ögonen för att kunna se dem. Och vi behöver öppna hjärtat för att kunna ta emot dem.

Så vi vill ge dig ett första steg på vägen för att kunna öppna hjärtat och ge dig en varm knuff på vägen vidare. 

Därför presenterar vi energyflow - en grupp för att få hjälp med flera av våra verktyg och med oss som coachar dig under två veckor. Vi kommer att presentera personriktad hjälp utifrån de problem du står i, så genom kommunikation i gruppen och med vår erfarenhet av det du delar med dig av kommer vi presentera de nycklar du behöver just nu för att du ska kunna ta nästa steg. 

Gruppen startar på facebook måndag 23 maj och du kan läsa mer nedan.