När det känns lite trögt

04.03.2021

När energin inte riktigt finns där. När du vill framåt men det är som att du går i gyttja eller att du stöter in i en vägg gång på gång. Här kommer tipsen!

Du har en dröm. Du känner den in i hjärta och själ. Du vet var du vill. Vägen ligger rakt framför dig. Ändå kommer små orosmoln in ibland eller det blir totalstopp på din färd.

Du kanske redan har kommit så långt på din väg att du vet att när de här flödeshindren kommer att det är något du behöver undersöka på djupare nivå för att komma i fas igen, eller så står du och förstår inte alls vad det är som händer.

En naturlig reaktion är att du gärna vill lägga ansvaret på någon annan, på en viss situation eller på kunderna som aldrig når fram till dig. Nyckeln till allt är medvetenhet om orsak och verkan, eller med andra ord den så omtalade attraktionslagen.

För det första när du hamnar i den tröga energin - sätt dig INTE ner handfallen och vänta in att svaren kommer uppenbara sig. Det är nämligen en väsentlig skillnad på när det är stopp i en energi och när det är en energi av att du behöver vänta in. Den som är ovan kan tycka att det är samma sak men det är det faktiskt inte. 

Stoppet är som att du känner hur du vill framåt som att det borde gå men du känner dig som ett gummiband som kastar dig tillbaka eller som en vägg du inte kommer förbi. 

När du behöver vila och vänta in är det en energi som är mjukare, finare och mer tillfreds som närmar sig. Du känner det mer som att du behöver vila, du kan bli trött eller du hör tydligt att du ska vänta in när du lyssnar in själens röst.

Dessa energier känns helt enkelt olika och det första tricket är att lära känna olika energier på mer djupgående nivå. Utforska dem och lära känna dig själv hur du känns tillsammans med energier som finns omkring dig. Det görs inte alltid i en handvändning utan kräver en del träning och att känna in i sig själv. Det här är en del av det du får lära dig genom kurs Awakening, du får på djupet förstå mer om dig själv och lära känna både fysiska och andliga energier likväl som du dyker in i själens egen energi.