Let´s rock and roll

03.02.2021

Underbart när vi alla finner allt mer djup i oss själva och på så vis träder in i livets flow. Det skapar framåtanda som heter duga, därför händer det massor här på Livsinspiration. Det gynnar både oss och dig som andlig entreprenör.

Visst fastnar du rejält ibland?

Det finns vägar att ta dig loss!

Ofta hamnar du i som andlig entreprenör i ett ändlöst mönster av att göras samma saker, spinna vidare, fastna, komma vidare och sedan fastna igen.

Känner du igen dig?

Du är långt ifrån ensam och det är en del av att vara andlig entreprenör. Trots allt så skapas din business utifrån dig, den du är och hur långt du kommit på din resa. Driver du en själslig verksamhet, påverkas denna av att du utvecklas.

Vi här på Livsinspiration har utvecklats enorm under en extremt kort tid. Genom Awakening har vi alla sett mer klart på vad vi vill, hur vi ska ta oss framåt och få ändan ur att göra det som krävs för att hålla fokus rakt fram. Det skapar energi.

För att du ska kunna utöva den mäktiga attraktionslagen krävs det att hela du är i balans. Det hjälper inte att endast tänka positiva tankar. För om du har issues under ytan som inte hänger med på det du tänker, då skapas inte det du vill i alla fall. Du behöver ha med dig hela din energi.

Jag vet också att du som andlig entreprenör känner att tiden är nu. Det är dags, men du vet inte riktigt var du ska börja. Till dig har jag ett erbjudande. Den nya medlemstjänsten Energyflow är skapad för att du ska komma i, just det FLOW.

Du får här hjälpen du behöver till att rensa ut det som sätter käppar i hjulet för dig, skapar en framåtagerande energi och balans. Du kommer kort sagt att stå stadigare, starkare och veta vad du behöver göra för att sätta hjulet i rullning. Helt enkelt för att du får hjälp att skapa rätt energi till det.

Så genom healing, rörelse, nya kunskaper och meditationer kommer du att få rensa ut blockeringar, höja din energi och go with the flow. That´s when you can rock and roll!

Jag bifogar mer information i knappen nedanför :)

Ps! Anmälan är öppen endast till 14 februari, sedan stängs portarna till Energyflow under några månader.