I have a dream

06.02.2020

Men så kan det kännas som att det kraschar totalt av något som sker i livet, antingen på utsidan eller på insidan. Jag vill be dig att ta med dig att även om det känns som att det är någon eller något utanför dig som "förstör" så visar detta varje gång att det finns något inom dig som ännu inte fått ta sin plats.

Veckan som varit har varit tung, som att energier inom mig behöver få luft, att det som finns på insidan som fortfarande håller mig kvar behöver att visa sig. Sorg har hägrat, fysisk smärta och trötthet som jag inte helt har kunnat sätta fingret på. Det har kommit i etapper och har innehållit många olika delar. Jag har därför fått ta bit för bit, som jag brukar att ta det som kommer upp i varje stund och tillåta mig att vara i den känsla som hägrar här och nu.

Det är viktigt att inte försöka pressa sig fram eller försöka springa ifrån de känslor som visar sig. Stanna i nu. Arbeta med en sak i taget.

Samtidigt kan jag se att jag inte processar känslor och situationer med ett lidande som jag gjorde förr. När något uppenbarar sig idag går kroppen och sinnet själv in i en reningsfas, väcker upp känslor, hinder och mönster som behöver att lösgöras och jag flödar med i det som sker. Jag gör inget motstånd utan tillåter mig att känna sorg om det är den känsla som hägrar. Jag kämpar mig inte igenom utan det sker i en skön och lugnande ström. Processer går snabbt över idag även om de  kan komma in mer på djupet bara några dagar senare. För det är som att allt skall rensas ut nu. Allt det som hindrar min framfart. Alla gamla troföreställningar om mig själv skall ut och jag ska in i det nya livet och skapa det jag är här för att göra.

Mitt syfte har blivit allt mer tydligt. Jag kan inte blunda för det längre, och även en del av mig fortfarande känner sig skamfylld över att säga det högt måste jag nu stå stolt i det. Jag är här av en stor anledning, hela livet har lett mig till denna punkt och det är dags att jag tar min verkliga plats. Den jag föddes till att vara. Det jag föddes till att göra. Jag ska förändra vården. Jag behöver resa mig upp och visa vad det är jag gör för att "mina" jordänglar ska kunna ta sin plats i allt det vackra som skapas i detta nu. Om inte jag tar min ledarroll här och nu kommer heller inte de andra till sina syften. Därför kan jag inte hålla mig själv tillbaka mer.

Det skrämmer mig

Jag känner att jag kan lyckas, det skrämmer mig. Jag känner att jag är en förkämpe, det gör mig livrädd. För fortfarande kan det hägra tankar om vem är du som ska komma och säga att du är allt det stora du känner att du är.

Men jag har inget val, för om jag inte följer mitt hjärta kommer jag att skapa mig själv sjuk. Jag kommer inte att följa min själs syfte i detta liv och tanken om vad jag kunde gjort kommer alltid att förfölja mig. Därför behöver jag göra detta. Under dagarna som kommer blir det ett nytt steg framåt varje dag, där jag ska visa mig själv allt mer. Jag ska framförallt visa att jag står upp för de människor som hamnar i kläm i vården, som vill få tillgång till alternativ vård där någon ser hela deras person. Jag ska även visa att jag slåss för alla de terapeuter som arbetar med alternativ vård, sliter ut sig själva och går på knäna med sin ekonomi för att de ger för bort för mycket av sig själva utan att få tillräckligt tillbaka. 

Jag tar min plats nu och du som känner att du vill följa med mig, antingen som medlem i min egenvårdscentral eller som entreprenör som vill hjälpa till i vår skapelse, då är du varmt välkommen att höra av dig till mig / ThereseElisabeth