Fokus - vad är det egentligen?

03.05.2021

Man tror ofta man vet. Allting är utstakat. Målen skall nås. Men så kommer själen in och visar något heeeeelt annat 🤣 igen och igen.

Egot vill så gärna sätta orden på vad det är som tar framåt. vad det är som är riktigt. Hålla ett spår. Hålla fokus. När det enda själen vet är den exakta vägen att följa. Den som går steg för steg. Som håller fokus, men inte alls på det sätt som egot tror.

Ser att jag är på väg att sluta en cykel. Trodde jag hade backat och hamnat tillbaka till där jag var. Att jag hade stagnerat. När det egentligen visade sig att jag hamnat precis där jag ska vara. Hem igen. In i mig själv. I den jag är. Och därmed tillbaka till en del av vad jag startade med från början.

Så nu sitter jag här. Egot undrar, vad fasen var det som hände egentligen? Men själen vet. Vi är hemma igen.
Så nu blir kurs i att komma närmare dina guider och änglar med inslag av kanalisering av där jag känner mig hemma - i änglaenergin. Du kan redan nu ta del av denna härliga kurs Divine Guidance 
🥰

Egot vill alltid veta. Vill hålla sig inom ramarna. Går på gamla bedömningar när energin egentligen är något helt annat. Lurade mig till att tro att det handlade om att backa tillbaka till start, när det egentligen handlar om att komma hem igen. Men denna gång med enormt mycket mer visdom och ett växande som varit utan dess like. Där jag hämtat hem vem jag är, varför jag alltid känt mig hemma bland änglar och vet varför min själ valde en kropp i detta liv. Det har varit mängder av livstider av att nå ut till mänskligheten och den här gången jublar hela själen och säger lyckligt - det är dags nu.

Så det här med fokus - egot vill följa en utstakad plan att nu ska vi göra det här. Du fick fram att du ska väcka människor till att uppleva sin soul mission, då måste vi hålla fokus på det tycker egot. Och därmed upplever denna del av mig att det som sker nu, med skapande av nygamla kurser inte alls håller måttet för den soul mission som skulle utföras. Tänk vad egot hittar på historier om vad det anser är verkligheten.

När sanningen är att själen vet precis. Den har alltid det större perspektivet och jag ser klart att detta är återvändandet hem. Djupare in i mig själ. Plockar in de delar jag tappade bort längs vägen och blir nu mer av allt det som är jag. Kan tyckas som att man förlorar fokus, när det egentligen är en stor utveckling till något ännu mycket större.