en-Vägledning med: The Art of Love Tarot

Välj ditt kort

Den bild du valt har ett personligt budskap till dig idag

Tolkning

Vad behöver du just nu?

Tolkning av ThereseElisabeth

1. Three of angels 

Vila och återhämtning behöver vara i fokus. Reflektera över vad du själv vill. Det har varit mycket som skett under en relativt kort tidsrymd. Nu behöver du stillhet för att komma i kontakt med ditt inre igen. Våga att möta dig själv med alla de tankar och känslor som du bär på. Du behöver att reda ut allt du bär på för att kunna se klart på de beslut du behöver att ta inom en snar framtid. Framtiden ligger ljus när du väljer att följa ditt hjärta. För att kunna lyssna till hjärtat är det stillheten du behöver att lägga fokus på. Skapa ensamhet där du kan vara i dina energier. Utan störande moment kommer du att kunna ta stora kliv framåt i din utveckling. Men innan detta sker är det reflektion som behövs. Ge dig själv den kärlek och omsorg du så väl behöver.

2. Two of angels

Närhet i relationer. Just nu mår du gott av ömsesidiga och närande relationer. En vän hör av sig med en spännande förfrågan.

Du har relationer omkring dig som ger energi och sedan har du dem som tar av din energi. En omstrukturering kan behöva göras i din relationskrets. De relationer som inte längre ger dig den näring du behöver, det vill säga relationer där det inte sker ett utbyte av givande och tagande, är en relation som inte ger dig det du behöver. För att du ska harmonisera och vidareutvecklas andligt behöver du omge dig med människor som matchar din energi och den miljö som du mår bra av att vara i. Eftersom du valde detta kort behöver du relationsskiften, miljöombyten eller både och. reflektera över vilka relationer som gör dig glad och tillfreds. Vilken miljö du trivs i. Och se till att omge dig med detta dagligen för att ladda upp dig själv och din energi till oanade höjder.


3. Ace of angels 

Dags att komma högre i din utveckling. Ny visdom väntar på att få komma fram. 

Du har kommit långt på din färd. Du har hämtat stor kunskap både på insidan och på utsidan. det är nu dags att komma högre, vidare och djupare in i ditt inre och i din andlighet. En ny tid är på väg in i ditt liv. En ny energi är på ingång. Du är på väg hem. Det du behöver är att fortsätta fokusera på det du behöver, följa din egen energi varje dag samt att ha disciplin i det du väljer varje dag. Du vet vad du behöver varje dag för att vara i balans, välj då att göra detta varje dag.  Du är på väg att nå dina mål. Rikedomen finns inom dig och änglarna väntar på att få hjälpa dig med att plocka fram det. Ta dagen till att balansera upp dig och dina chakran.