en-Vägledning - Crystal Visions Tarot

07/08/2018

Kort 1: (Djävulen)

Den största lurendrejare i vårt egna liv är vi själva, och det är oss själva som vi lurar i första hand. Även om du inte har skapat illusionen i ditt liv helt på egen hand, så har du ändå varit en mästare och ett proffs på att upprätthålla den. Men varför? Vad har det tjänat för syfte i ditt liv och vad tjänar det till att fortsätta hålla fast vid föreställningar om dig själv, som egentligen inte är sanna?

Det är möjligt att du får något begär tillgodosett av din livssituation och de olika omständigheterna som omringar dig. Men priset du får betala är avkallet på din personliga utveckling och andliga transformation.

Många gånger vill man att livet ska vara på ett visst sätt, och att det ska fungera på ett visst sätt. Men verkligheten är alltid ett vittne till att livet inte fungerar i sin nuvarande form. Detta beror på att du inte dansar efter din egen livsmelodi, utan det är någon annan, eller något annat, som du tillåter att välja tongångarna och takten i ditt liv.

Ditt liv är ditt, och ditt liv är värt att förädla och utvecklas så som din inre röst berättar för dig. Lyssna bättre till den inre vägledningen och låt inte destruktiva krafter föra dig i fel riktning.


Kort 2: (5 Svärd)

Vad är priset för att följa fotspår och stigar som inte är ämnade för dig? Har det inte redan varit högt nog? Vad är priset för att hålla fast vid tankar och föreställningar som inte faller sig naturliga för dig? Har du inte tänkt dessa tankar nog många gånger vid det här laget? Kan hända att dessa föreställningar har suttit fast i dig så hårt att du tvivlar på din överlevnad om du drar ut dem - som svärd i hjärtat.

Det finns förmodligen en stor rädsla inom dig för vad som ska hända om du börjar vandra din egen väg. Men den rädslan går att jämföra med när man var liten och skulle dra bort ett plåster. Det gjorde väldigt ont först, men smärtan gick över nästan omedelbart. Förändringar är många gånger kaosartade och gör ont. Tankarna snurrar som en virvelvind i huvudet. Men det är samma sak där. I början är det tumultartat, men mycket snart kommer vinden att mojna i ditt liv då du upptäcker att det nya beslutet har förvandlat ditt liv.

Du vinner dig själv på nytt och du förlorar det som inte har fungerat på länge. Det enda du behöver göra är att bestämma dig - du behöver ta ett nytt beslut, och sedan hålla fast vid det.


Kort 3: (Kejsaren)

Kan du föreställa dig själv så som du verkligen vill vara, och kan du föreställa dig själv i den livssituation som du så många gånger har längtat efter? Detta är vad du kommer vinna och uppnå med dig själv om du börjar agera på ett nytt sätt. Du blir kejsare över ditt eget liv.

Du kommer inte längre att känna dig lika maktlös inför vardagens alla påtryckningar och förväntningar. Det nya beslutet kommer att samla ihop dig till en enad varelse, vilket gör att du äntligen kan bli den du länge har velat. Förställ dig nu ännu en gång hur den ideala bilden av dig själv ser ut. Detta, är den som du verkligen är. Glöm inte det. Någonsin.

Staffan Stridsberg