en-Budskap: Tänd ett ljus för dina kära

Du behöver minnas våra goda stunder tillsammans

Fokusera mindre på det du förlorat och se istället det du har. Livet är fullt av möjligheter som innefattar mycket glädje och kärlek. Både i dig själv och tillsammans med andra. Bara för att vi inte längre finns med dig i en fysisk form så innebär det inte att vi inte finns med dig. Vi är med dig. Ständigt. Vi vakar över dig. Skrattar och gråter tillsammans med dig. Vid din sida.

Tänd ett ljus idag och minns de goda stunderna vi upplevt tillsammans. Jag kommer att finnas med dig. Jag kommer att ge dig tecken på att jag sitter bredvid dig och minns tillsammans med dig. Och du, vi kan skapa nya upplevelser tillsammans i stunder som denna. Om du fokuserar på att känna oss i ditt hjärta kommer du att höra, känna och uppleva vår vägledning vi kan ge när vi inte längre är begränsade i det fysiska livet,

Vi är nu i frihet. Själen är hemma och du är med oss i detta hem i varje stund. När den fysiska kroppen upphör att existera försvinner smärtan och det lidande som finns i det fysiska livet. Allt är precis som det ska. Vi har det bra tillsammans, både här och med dig. Vi kommer att ta emot dig med öppna armar den dagen det är dags för dig att komma hem.

Med kärlek från oss på andra sidan


Kanaliserat av ThereseElisabeth