en-Budskap om Stillhet

09/05/2018

Ta det vackert kära vän. Vi ser hur du sliter, vänder och vrider på allt in i minsta detalj. Du behöver skapa stillhet för att kunna vägledas av oss och din egen inre visdom.

Du hör oss inte för tillfället och orsaken är att du strävar för hårt och inte slappnar av. Ty när du slappnar av så kommer alla de svar du söker. Men nu när du är allt för mycket fast i tankarnas fördärv kan du inte höra eller se vår vägledning. Skapa stillhet med hjälp av naturen. Naturen är en skapelse gjord för balansering och självläkning, använd den kunskapen. När du sätter dig på en plats du trivs på i naturen, ensam där du kan skapa stillhet kommer din kropp att slappna av. Om du trivs med att promenera i naturen, vandra då på vägar där du enklast kan vara i din ensamhet för att dina reflektioner ska kunna komma mer utifrån din känsla.

Det är i känslan kära vän som du kan uppleva oss, dig själv och all den visdom som vi besitter tillsammans. Din framfart nu ger inga resultat så sakta ner och lyssna på din inre röst, hjärtat, din intuition. Då kommer du även se vägledningen från oss så mycket lättare.

Jag är just nu med dig lite extra på vägen för att hjälpa dig att nå stillheten.

Med kärlek Ängel Azrael


Kanaliserat av ThereseElisabeth