Detta är ett simpelt blogginlägg

03.02.2020

Jag hade blogg på mina äldre hemsidor. När tiden gick och Livsinspiration tog allt mer tid försvann både tiden och lusten för att skriva. Det känns som att den börjar att komma tillbaka igen.

Därför gör jag ett nytt försök till att hålla liv i mitt skrivande. Att skriva känns ju ändå som den mest självklara delen av mig på något sätt. Det är som att när jag skriver rör sig fingrarna av sig självt över tangenterna. Orden formas snabbt i mitt sinne att jag ofta inte hinner med att sätta varje bokstav på pränt.

Jag tycker om att skriva. Dels för att jag vet att jag kan uttrycka mig på ett sätt som blir lätt att förstå, dels för att det ger mig perspektiv på det som sker inom mig (som en terapeutisk process) och dels för att mina ord hjälper till att väcka känslor till liv i den som läser - både jag själv och du som läser detta just nu. Så varför inte ge det en chans till tänker jag?

Så vad ska bloggen handla om, kanske du undrar nu. Det kanske jag undrar med i mitt stilla sinne eftersom jag ofta kan känna mig spretig i mina tankar och det som sker i mitt liv. Men mitt spretiga jag har alltid hamnat i en och samma kärna - Livsinspiration och målet att nå mitt drömliv. Jag vill kombinera mitt arbete med friheten och glädjen i att leva.

Därför kommer jag att behandla ämnen som berör skapandet av vår alternativa hälsocentral, att vårda själ till själ, det andliga uppvaknandet, att läka livet, att våga tjäna pengar på det vi brinner för och passionen att hjälpa de som faller mellan stolarna i vården - helt enkelt min resa till drömmen.

Jag hoppas du hänger med. Jag ser fram emot att få interagera med dig/ ThereseElisabeth