Budskap: Om du märker att du vandrat fel väg

11.04.2018

Om du är uppmärksam just nu så vet du att det inte är riktigt rätt väg att gå. Du vet att du inte vågar att lita på din intuition just nu eftersom tankens rädslor och egot får dig att tvivla på din egen förmåga 

Du har gjort ett val kära vän, men vi ber dig om att omvärdera det valet. Det leder till en omväg av det du är ämnad för och gör att du just nu inte kommer vidare. Backa inte för att din tanke eller känsla säger dig att du inte är värd mer, att du inte kan eller klarar de utmaningar du ställs inför om du väljer det som hjärtat säger åt dig att göra.

Vi är alla rädda att misslyckas, att göra fel eller inte klara att stå starka när förändringens vindar blåser omkring oss. Förändringen behövs och det vet du innerst inne, men du häver förändringen och inbillar dig att det inte är rätt tid ännu. Rätt tid är här nu eftersom ditt hjärta redan har gett dig budskapet om vart det vill färdas. Lyssna på ditt hjärta, vart vill det att du ska gå.

Det finns egentligen inga misslyckanden, vi kan inte gå fel men vi kan välja stora omvägar att nå vårt mål. Dessa omvägar leder till större påfrestningar än vad det behöver bli och ett större lidande än om du väljer att direkt ge dig in i hjärtats önskningar.

Vi finns med dig på vägen i det som behöver att ske. Vi hjälper dig att stå stark. Be oss om hjälp och ha modet att våga fortsätta.

Med kärlek Ängel Michael

Kanaliserat av ThereseElisabeth