Budskap med Arcanum

14.06.2018

Vägledning med tarotläggning då, nu, sen och tarotlek Arcanum Tarot

Då: En resa som gjort att du nu står i en ny vändpunkt i livet. Denna resa i fysisk eller inre form skapade en transformation, ett nytt jag. Nya tankesätt, mer ödmjukhet och styrka. Det har gått relativt smidigt längs vägen. Du har öppnat nya kunskaper och förståelse för livet och andligheten. I vissa lägen har du kunnat känna rädsla men du har alltid dragit dig mot ljuset. Din drivkraft har varit att få närma sig en ny horisont som du känt funnits bortom där du befunnit dig. Du har låtit andra ta rodret i perioder när du inte riktigt litat till dina egna kunskaper. Du har känt ljuset inom dig allt tydligare på färden. 

Nu: Valen är många. Möjligheterna är oändliga. Det finns så mycket du vill uppleva och se att det känns som att tiden inte räcker till. En djupgående känsla av att vara på väg mot sitt rätta jag. Alla val du har framför dig bär på stora möjligheter var och en. Men det du väljer att ta för dig av mer är det du i slutändan skapar. Vart är det du vill nå? Är alla val en väg till detta mål?

Börja med att bena ut vilka vägar som för dig närmare ditt mål. Det som du känner egentligen är mest för skojs skull kanske ska falla bort just nu. Du behöver nämligen fokus för att komma vidare. Åter igen, vart vill du nå? Hur behöver du göra för att hålla fokus dit? Det kan finnas "ritualer" du behöver göra dagligen för att komma dit. Fråga dig själv varje dag, vad kan jag göra idag för att komma närmare mitt mål. Bestäm dig sedan för att göra detta. Varje dag du håller fokus för dig närmare dit du vill komma. Var lugn, du kan inte välja fel. Det du väljer bort just nu brukar komma åter vid ett senare tillfälle.

Sen: Glädje. Rikedom. Gemenskap. Sårbarhet. Ärlighet. Nyfikenhet. Barnasinne. Lekfullhet. Att få ihop hela livet i en harmonisk balans. Ditt fokus kommer att ge utdelning. Stora insikter kommer att landa som gör att du står stadigt förankrad i nuet, i livet där du känner dig hemma. En nyvunnen balans där du kan se vad som sker om du går åt det ena eller andra hållet. En stor klarsynthet där du befinner dig närmare andligheten och din själ än du gjort tidigare. Men för att nå denna framtid behöver du hålla ditt fokus.

ThereseElisabeth