Awaken your glorius being

04.02.2020

Ett tag skämdes jag för att visa mitt fulla jag. Jag tyckte det var pinsamt att berätta hur långt jag kommit med mig själv. Jag ville inte sätta mig själv över någon annan och drog istället ner mig själv. Nu vill jag inte gömma mig mer. jag vill istället visa de som är redo hur de kan väcka upp sig själva till medvetenhet och leva livet de bara trodde existerade i deras drömmar.

Awaken your glorius being

Att vara vaken, vad betyder det egentligen och kan alla väcka upp sig själva? Du kanske har läst något av Eckhart Tolle eller Katie Byron som beskriver sitt plötsliga uppvaknande och hur det är att leva i ett medvetet tillstånd. Det kan låta som en eufori där det endast är konstant lycka. Men läser du mellan raderna i vad de säger så är alla känslor närvarande, skillnaden är att du nu agerar medvetet istället för att reagera omedvetet som du gjort tidigare. Alla har sin resa, alla kan välja att göra denna resa - men det kräver en hel del mod att komma dit.

Som att bestiga ett berg...

Hur ska det gå till?

Ett berg kan tyckas ouppnåeligt, likaså att ta sig till månen. Men om du tänker efter; det finns många människor som gjort det som kan verka omöjligt genom historien. Vad har då alla dessa människor gemensamt? 

I have a dream

De människor som når framgång, som når sina mål, vilka det än må vara har alla en gemensam nämnare; de har en dröm. Denna dröm görs till ett mål som delas upp i delmål. Steg för steg tar de sig upp för sitt eget berg tills de når toppen och kan blicka ut över horisonten.

De börjar nere vid foten av berget där det kan tyckas omöjligt att ta sig ända upp. De som inte lyckas är de som vänder om när de ser toppen, de som blir rädda när de börjar att klättra, kort sagt de som ger upp.

Vare sig din dröm handlar om att nå medvetenhet, arbeta med din passion, hjälpa mänskligheten, skaffa en villa eller vad det än må vara så kräver det att du sätter upp ditt mål. Dela sedan upp det i delmål och ta action - varje dag. Endast genom att fortsätta framåt och varje dag hålla fokus på det du drömmer om kan du komma dit. Du kan inte vänta på rätt tid, då kommer du inte dit.

Är du en av dem som ger upp eller tänker du ta ditt mod och börja ta dig upp steg för steg till din bergstopp? /ThereseElisabeth