Visionen

05.02.2020

Hur många är det inte som fått en vision, som har en stor dröm eller drömmer i hemlighet om något alldeles fantastiskt?

Jag tror att alla har någon typ av vision om hur de skulle vilja leva, men de flesta har också alldeles för många blockeringar eller hinder som hindrar dem från att komma dit. Så hur kan vi göra för att ta oss vidare trots våra hinder?

Jag tror året var 2017. Jag hade haft det tufft under en period, både med vad som skedde i mitt uppvaknande med också på fysisk nivå med mycket kämpande om arbete och pengar. Jag hade bestämt mig för att låta Livsinspiration växa till att bli det jag tjänade min inkomst på. Jag hade tröttnat rejält på att arbeta som sjuksköterska i den traditionella vården eftersom det var tungt och jag inte kände att det var berikande längre. 

På Livsinspiration gjorde jag mest behandlingar i form av healingmassage och healing samt hade kurser i personlig och andlig utveckling. Jag trodde då att det var detta jag ville arbeta på heltid med. Men som med alla drömmar och visioner så ändras vårt perspektiv när vi utvecklas. Visionerna utvecklas med vår egen utveckling.

Visioner kommer i etapper

När vi mår som sämst kan det vackraste få ta plats

När jag kom ner i en ordentlig svacka i denna period, det var så illa att jag hamnade i en slags psykos. Jag kunde inte känna eller se det vackra omkring mig och därför funderade jag på att hoppa från en bro jag såg i närheten. Vänner kom till undsättning och gav mig tillsammans healing under flera dagar vilket gjorde att jag kom tillbaka i min kropp igen.


När jag befann mig i healing, när kraften började att komma tillbaka fick jag en av de tydligaste visioner jag upplevt. Dels var det en änglaskara som hälsade mig tillbaka igen och sedan såg hur jag skapat en vårdcentral där vi samverkade mellan alternativ och traditionell vård. Jag såg hur vi samtalade med våra patienter per telefon och jag såg vilka fantastiska framsteg vi gjorde med de som kom till oss - och hur bra vi alla mådde som arbetade med detta. Det var första delen av min vision, men just då kunde jag inte se den tydligare.

Vi har alltid ett val

När ingen där och då ville följa med på resan gick jag vidare mot annat och tänkte att visionen var väl bara en av alla de vägar jag kunde välja. Med tiden har jag dock insett att det ändå finns något som är ödet, att vi styrs mot dit vi ska, även om vi alltid kan välja att inte gå åt det hållet. Men om vi inte följer mår vi mycket dåligt.

Jag har flera gånger velat lägga ner, sluta och kasta in handduken. Men varje gång sliter det i hjärtat och jag blir sjuk av att inte följa min livsplan. det är som en osynlig dragningskraft som visar vägen.

Visionen kom tillbaka 2019 - starkare och mer tydlig än någonsin. Jag såg hur allt jag gjort längs vägen nu skulle komma att användas till min alternativa hälsocentral och att den till stor del skulle vara digital för att kunna nå ut till fler.

Jag har ett val, jag kan strunta i att skapa min vision men jag känner också att om jag låter bli kommer jag att undra hur det kunde bli och jag kommer troligen att skapa mig själv sjuk för att jag väljer bort en stor möjlighet för både mig och de som behöver hjälpen.