Medlem på Livsportalen

Är du också trött på det gamla sättet?

Till dig som vill läka naturligt, som söker rådgivning och stöd samt är villig att ta ansvar för att skapa självläkning. Då är medlemsportalen Livsinspiration för dig.

Tillsammans skapar vi livskvalité

Egenvårdcentralen där du läker, utvecklas, väcker upp ditt själsliga jag och erhåller en bestående grundtrygghet.

Som medlem får du tillgång till vägledning, läkande kurser, webinar, stormöten, meditationer, healing, telefonrådgivning och annat som skapar bestående läkning. Varje månad fylls medlemsportalen på med nytt material som tar dig vidare och du kan delta på fysiska föreläsningsdagar på olika orter i Sverige.

Prisuppgifter

Medlem på Livsinspiration

Guldmedlemskap

950 kr/ månad

Silvermedlemskap

750 kr/månad

Bronsmedlemskap

450 kr/ månad

Vad ingår i de olika nivåerna?

Guldmedlem - Här ingår samtliga kurser i medlemsportalen, gruppterapi, gruppsessioner, vägledning, fysiska möten, träffar och cafékvällar. Allt som vi anordnar ingår för dig som är guldmedlem. Du får även rabatter på behandling och vägledning hos oss som arbetar för Livsinspiration.

Silvermedlem - Samtliga kurser i medlemsportalen. Rabatterat pris på gruppterapi, gruppsessioner, vägledning, fysiska träffar och cafékvällar. Fullpris på behandling och vägledning.

Bronsmedlem - Samtliga kurser i medlemsportalen ingår i månadskostnad. Till övriga evenemang, behandlingar och vägledning gäller fullpris.

Villkor för medlem

  • Betalning sker månadsvis med faktura som kommer till den mail du registrerat. 
  • Ditt medlemskap till medlemsportalen godkännes efter att din registreringsavgift är inbetald, vilket är din första månadssumma.
  • Din prenumeration fortlöper automatiskt tills dess att du avsäger ditt abonnemang skriftligt. 

  • Om uppsägning kommer oss tillhanda när ny faktura skickats ut har du förbundit dig till en ny period av ditt medlemskap. Uppsägning måste därför ske skriftligt innan den 15.e i månaden.

  • Uppsägning av medlemskap sker till mail: livsinspirationth@gmail.com. 

  • Prenumeration fortlöper under avtalad tid, inga pengar återbetalas vid eventuell tidigare uppsägning.

  • Vid uppsägning av medlemskap säger du även upp din fortsatta förtjänst på Livsinspiration.

Är du redan medlem?