Grunder i Tarot

Lär dig tolka tarot med enkla medel

Tarot ska vara kul och det ska vara enkelt. 

Att lära sig tarot på traditionellt vis, genom att traggla en massa betydelser och slå i böcker som att lära sig glosor, tar tid, är energikrävande och leder till stelare tolkningar.

Vi vill ge dig enkla medel du kan använda direkt och som gör att du förstår tarot på ett helt annat sätt. Från grunden.

Inner Voice Tarot

Grundkurs och fördjupning i att tolka tarot - allt i ett.

Inner voice tarot är en utbildning som från början hade sin grund från Tarotskolan. Konceptet utvecklades till att bli tarottolkning med mer fokus på personlig utveckling och intuitiv tarottolkning online.

Det här är kursen för dig som önskar en gedigen grund i ditt tolkande och få lära dig med enkla medel där du utgår från ditt inre. För att bemästra djupare, flexiblare och personliga tolkningar behöver du lära dig om tarotkonsten genom de grunder som verktyget tarotkort bygger på, att det är ett system utformat efter vad det innebär att vara människa. Både i en fysisk och spirituell existens. Upplev hela tarotleken, inifrån och ut - genom dig själv. Så att tarot blir en visdom som sitter i kroppen.

Inner Voice Tarot
Inner Voice Tarot

Embrace Life

Lös upp de karman som håller dig tillbaka

Du har säkert känt det någon gång, du vet det där som gör att du ständigt känner det som att du fastnar. Att något håller dig tillbaka. Du har arbetat hur mycket som helst med personlig utveckling och ändå är det något som fortfarande sitter fast. Du kommer inte åt det trots att du vänt dig själv utifrån och in, från alla möjliga vinklar och vrår. Då kan det vara ett karma eller flera som ligger under ytan. Det är vad Embrace Life vägleder dig igenom. Med hjälp av verktyget tarot kommer du få se pusselbitar du inte sett förut samt få vägledning att en gång för alla lösgöra dig från det som håller dig tillbaka - karman från både detta och tidigare liv.

Kursen i karma, förlösande relationer är i en skapande process. Förväntas att finnas tillgänglig för köp under 2021. Så länge kan du läsa om Susannes kurs Fucking perfekt där du lär dig släppa på prestationskraven.

Onlinebokning

Boka in dig på kurs eller för en vägledning med tarot