Om ThereseElisabeth

Min berättelse

Kroppen visar symtom och vi behöver ta reda på orsaken för att kunna läka. Jag kände att jag inte kunde vara kvar i vården och arbeta enligt förlegade sätt där varken tid eller energi räcker till för vare sig patient eller vårdgivare.

ThereseElisabeth är Leg. Sjuksköterska och Livsinspiratör. Hon har stor erfarenhet av arbete med både fysisk och psykisk ohälsa genom många olika distanser inom vården. Med tiden verkade hon också som behandlare inom alternativ vård med både behandling och kursutbud för personlig utveckling.

Frustrationen hon kände över att inte kunna vägleda patienter eller vårdgivare ur sitt lidande i den traditionella vården gjorde att hon skapade Livsinspiration och uppvaknandet av själens kraft för bestående livskvalité.

Idag arbetar hon som livscoach online genom kursverksamhet med fokus på självläkning genom själens perspektiv och människans inneboende visdom. Hon tar fram den själsliga aspekten av livet där du lever utifrån hjärtat.

Personligt Ledarskap

Under en resa i personlig utveckling för många år sedan på Kos förstod jag att vi alla bär på inre sår som behöver läka. För varje sår som läker blir människan mer fri och kroppen kan starta sin egen självläkningsprocess. Resan var en stor vändpunkt och jag kom hem som en ny människa. Mitt gamla jag full av kontroll och undertryckt sorg hade försvunnit.

När vi skapar livet efter vår egen frihet uppnås hälsa och fysisk läkning ur ett långsiktigt perspektiv

Att läka livet innebär att skapa tillit till vem du är, som innefattar både den fysiska och den själsliga delen av dig.
Ju mer jag utvecklas i mitt andliga jag desto mer bevis finner jag på själens påverkan av den fysiska kroppen. Jag har börjat se hur människor läker som genom mirakel med meditationer, medvetandegörande samtal och energibalansering.
Jag kan inte längre förneka den själsliga delen av människan och hur stor betydelse den har för hälsan.

Jag lever idag i en livsstil som innebär att jag följer själens röst om hur jag kan bli den bästa versionen av mig