Be Brave Be you

Gratis resurser

Ta del av gratis resurser som hjälper dig att komma igång med din andliga, personliga och spirituella utveckling. Du hamnar även på vår maillista så att du kan ta del av tips, inspiration och nyheter.


Gratis E-bok och Minikurs

10 tips för att tolka tarot utan böcker

Lär dig att tolka tarot i enkelhet och glädje utan att behöva traggla med en massa böcker med denna enkla steg för steg guide hur du kan lära dig tolka tarot på ett kick.

Med boken följer också mailutskick med fler böcker, tips, tricks och råd med flera andra mediala verktyg som exempelvis andliga guider, änglar och attraktionslagen. Allt med fokus på att stärka din intuition.

Gratis Webinar

Läka Livet - att hela och komma närmare dig själv

Har du ännu inte tagit dig tiden till att leva livet efter dig själv istället för efter andras omstädigheter? 

Med detta gratis webinar om läka livet och chakrabalansering får du lära dig om vad som påverkar dig och din helhet, vad som gör att du anpassar dig eller har en allt för stor hjälparroll. Samt vad du behöver göra för att ta dig ur detta

Gratis E-bok

Awaken your glorius being - how to support awakening earth by being you

I denna gratis e-bok berättar jag om de delar som behöver sammanfogas inom dig för att du ska bli en del av the great awakening och ta din plats i världen.


Du kommer lära dig om vilken betydelse de fem elementan har, hur ditt fysiska och andliga jag hänger samman och hinder inom dig som idag hindrar din inre röst, själen, från att tala fritt.