Awaken your glorius being

Inner Voice

Jag hjälper människor frigöra sig från omgivningens påverkan

Jag hjälper människor skapa kärleksfulla relationer genom att frigöra sig själva

Tänk dig att du kunde släppa taget om det som inte fungerar i en relation. 

Men du har idag inte verktygen att ta dig loss och tror att du inte är värd bättre.

Du har egentligen styrkan. Du har kraften. Men du behöver förstå vad det är som gör att du håller dig kvar och komma förbi dina rädslor som gör att du inte skapar den förändring du egentligen längtar efter.

Jag vill hjälpa dig att känna dig fri och bli självständig.

Skapa frigörelse med våra kurser

Embrace Life

Öppna upp och se klart

Livet kan många gånger verka rörigt och som att du inte vet varför du håller dig tillbaka och fastnar i destruktiva beteenden och/eller relationer.
Du vet att det finns hinder inom dig själv men kan idag inte se vad det skulle vara eller hur du ska hitta styrkan att kunna bryta dig loss. 


Persona Tarot

Rollerna vi bär

Persona Tarot är en kurs med tarot som ett verktyg i personlig utveckling på samma gång som kursen hjälper dig se och släppa på roller du fastnat i och får medvetenhet om hur omgivningen påverkar dig. 

Steg för steg genom kursen som du möter representanterna i lilla arkanan möter du samtidigt dig själv och din omgivning.


Karmic Boundries

Reveal and release

Se klart på de mönster som återupprepas i ditt liv och bryt dina karman. Karmic boundries har fokus på att lösgöra mönster, relationer och problem som återupprepas och du känner att du fastnat i. 

Kontakta gärna mig med frågor och funderingar om hur jag kan hjälpa dig!