Healing i olika perspektiv

Det finns många olika verktyg för att skapa läkning. Det finns snabba metoder som ger snabba resultat men som inte håller i längden och sedan finns det den typ av självläkning som går så på djupet i ditt undermedvetna att dina symtom inte kommer tillbaka när du väl läkt dem. Här arbetar vi på djupet. 

Allt är online för att du ska kunna arbeta när du kan samt att du kan göra kurser och behandlingar så många gånger du behöver.

På den här sidan kan du se flera utbud Livsinspiration erbjuder för att läka kroppens både fysiska och psykiska symtom. Om du funderar på vilket upplägg och kurs som passar dig bäst är du varmt välkommen att boka samtal med mig.

Chakrabalansering

Är kursen där vi arbetar med ditt energisystem. Du får lära dig mer om varje chakras betydelse om med hjälp av övningar, reflektioner och hypnosmeditationer får du ta dig in i varje chakra och balansera upp din energi.

Läka Livet

The masterclass för både läkning och personlig utveckling. Det är inte för inte som kursen fått namnet Läka Livet. För här går du in i alla delar av dig.