Fucking Perfect

Tillit till skapelseprocessen

Är du redo att möta dig själv i ditt kreativa skapande på ett sätt som visar dig mönstret av hur du skapar ditt liv?

Då har du kommit helt rätt! 

Fucking Perfect är en kurs för dig som vill förstå din skapelsprocess och behöver hitta tillbaka till din tillit, både till dig själv men också universum.
Genom kursen får du steg för steg släppa på kontrollen, den inre perfektinisten och ge dig hän för att kunna go with the flow.
Det är också för dig som upplever att du har svårt att måla och rita därför att du fastnar för mycket i hur det ska eller bör vara och bli.
I slutet av kursen kommer du kunna se att hur du skapar en bild med vår vägledning är samma sätt som du skapar livet. Med andra ord kommer du genom att följa ditt intuitiva skapande genom att måla en bild också se att det ger dig svaret på dina mönster där du fastnar och att du får tillit och inspiration till din egen och livets processer. 


Fucking Perfect gör att du med verktyget av att måla en intuitiv bild, skapar tillit till dig och din process, kommer förbi din inre perfektionist, kommer in i högre energier och skaparglädje samt att du kommer se din skapelseprocess i livet glasklart. 

I Fucking perfect ingår; 

  • Onlinekurs Fucking perfect
  • Community på kursportalen
  • Delta i kurskamraters delningar samt själv dela med av din process
  • Medlemskap i vår coachgrupp på facebook under två månader
  • Tillgång till kursen for a liftime!

Din (första) faktura kommer med ett sms som betalas till swish inom 10 dagar. När denna betalning är registrerad får du tillgång till din kurs via ett mail i din inkorg. Där finns all övrig information

Anmälan är bindande. Ångerrätt kan åberopas inom 6 dagar enligt villkor från frilans finans. Om ångerrätt åberopas skickas i stället en faktura på administrationskostnad på 350kr.