FÖRELÄSNING

Varmt Välkommen till mina föreläsningar

Vad roligt att du har hittat hit!

Jag föreläser om att läka och förändra livet. I juni har jag premiär på en helt ny föreläsning Kroppen är en fantastisk skapelse.
Jag vill inspirera och visa på effektiva metoder för att ska läkning genom livsstilsförändringar.
Kom och lyssna på mig. Det blir en riktigt bra start på en ny läkningsprocess.

Mina föreläsningar kan du boka direkt till er arbetsplats eller köpa via webbshopen.

Therese var väldigt inspirerande och tydlig. Fantastiskt, många människor skulle höra detta.

ThereseElisabeth
ThereseElisabeth

Föreläsning Läka Livet

Att hela och komma närmare dig själv

Therese Halme är sjuksköterskan som får dig att läka hela livet. Genom att kombinera traditionell vårdvetenskap med alternativ vård har Therese medverkat till stor förändring för många människor. Med kroppen som verktyg skapar hon läkning inifrån och ut genom att öka medvetenheten om vad som skapar hälsa och ohälsa ur ett nytt helhetsperspektiv.

Självläkning startar alltid hos den egna individen, men Therese inspirerar och leder dig till att påbörja din läkningsprocess. Följ med på en resa där själen är i fokus för att skapa läkning och frihet i den fysiska kroppen och livet.

Föreläsning 

Kroppen är en fantastisk skapelse 

Den har allt. Den vet allt. Problemet är att vi inte lyssnar.

Jag ber er för en stund att ha ett öppet sinne. Släpp lite av det du lärt dig och lyssna noga. Lyssna med kroppen. Lyssna med känslan.

Det gäller inte de akuta symtomen där vi vet exakt vad vi ska göra. Det gäller dem som återkommer gång efter gång. De med diffusa symtom. De vi inte hittar kliniska fynd på.

Men vi skulle också kunna ställa frågan om uppkomsten på symtomen till alla på en hjärtavdelning. Och det som är förbluffande är att det finns mönster och gemensamma nämnare i varför patienter med samma symtom har liknande berättelser.

Boka Föreläsning

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter

Peppar, stärker och väcker tankar och idéer som för oss framåt!