Livsinspiration WebShop

Välkommen till Livsinspiration shop

Din order behandlas och skickas till dig så snart den är inbetald till Paypal (livsinspirationth@gmail.com), Swish (123 413 54 22) eller bankgiro (547-4077). Om du vill erhålla dina varor snabbt- se till att lägga in din betalning direkt.

Tack på förhand/ ThereseElisabeth


Böcker

Bok Läka Livet

Har du någon gång känt att det kan finnas mer att upptäcka i livet, att det finns ett annat sätt att leva livet eller haft funderingar om meningen med livet ... och kanske till och med att du vill förändras som människa? Kroppen bär på en visdom som kan visa dig hur du kan leva livet utan smärta och ständiga besvikelser. Du behöver bara förstå hela kroppen, vem du är, hur du blivit formad och hur du kan programmera om de inlärda beteenden du har med dig för att skapa livet som du vill ha det. Läka livet kommer att hjälpa dig att ställa in skärpan på vem du är och upptäcka dina rättmätiga behov. Den kommer att hjälpa dig upptäcka nya delar av dig, vilket leder dig till ett högre medvetande med större livskvalité.  Genom denna bok vill ThereseElisabeth låta dig stifta bekantskap med den bästa versionen av dig och vägleda dig till ett friskare liv fyllt av mening. Läka livet handlar om hälsa som ett tillstånd där du är den bästa versionen av dig. Där du skapar i varje stund du existerar. Hälsa kan uppnås av alla, vare sig du lider av en fysisk åkomma, sjukdom eller diagnos. Det är ett medvetande om vad som skapar hälsa eller ohälsa hos dig. För att förstå hur du skapar behöver du börja med att förstå dig och din existens i den här världen.

229.00 kr

  E-Kurser

  Samtliga kurser levereras till dig via e-mail. För att få tillgång till alla e-kurser kan du bli medlem i kursportalen. Där kan du även medverka på livesända kurser.


  Föreläsning

  Samtliga föreläsningar levereras till dig via e-mail. För att få tillgång till alla föreläsningar kan du bli medlem i kursportalen. Om du vill boka föreläsning till din arbetsplats, kontakta mig direkt.


  Arbetsövningar


  Tarotskolan

  För att få tillgång till allt material, inklusive alla kurser från Tarotskolan + Livsinspiration kan du bli medlem i kursportalen.