Info om Kursportalen

På kursportalen får du tillgång till samtliga e-kurser vi producerat. 

Du kan se de som ingår i kursportalen i webshopen

Som månadsmedlem får du tillgång till samtliga e-kurser, filmer, livesända kurser, egenskrivna meditationer samt mycket annat som tar dig vidare i din personliga utveckling.

Vi vänder oss till dig som är nybörjare likväl till dig som är erfaren och vill fördjupa dig i personlig läkning för en billigare summa än vad våra kurser kostar om du köper en åt gången.


Kursportalen driver ThereseElisabeth tillsammans med Staffan Stridsberg som bland annat är musiker, producent och lärare i esoterisk filosofi.

Vi, genom Kursportalen erbjuder kurser för dig som vill  förstå din fysiska och psykiska hälsa och skapa medvetenhet genom det själsliga perspektivet och kroppens självläkande förmåga.


Så här fungerar Kursportalen

När du anmäler dig som medlem till kursportalen skapar du ett login som du använder för att se våra medlemssidor här på hemsidan.

När du loggar in kommer du till den startsida som du klickar dig vidare till det som du vill lära dig mer om. När du har specifika symtom du vill läka eller situationer i ditt liv som du vill lösa, hör gärna av dig till oss så tipsar vi dig om vilka kurser och meditationer som hjälper dig.

Betala månadsvis med autogiro eller välj ett helt år

Om du väljer månadskostnad behöver du teckna autogiro hos Livsinspiration. Detta gör du via din bank på nätet. 

Gå in på betalning, välj autogiro, sök efter Livsinspiration ThereseElisabeth. Skicka din ansökan. 

Vi lägger upp din betalning som dras varje månad från ditt konto. Så snart din anmälan har gått igenom kan du logga in på kursportalen. Detta tar vanligtvis 2-3 vardagar.

Vi har ingen bindningstid på Kursportalen, men du måste säga upp ditt medlemskap skriftligt till oss för att nya dragningar och fakturor inte skall skickas ut.

Prisuppgifter

Månadsmedlem Livsinspiration

Autogiro Månad

350 kr

12 månader

3500 kr

Villkor Månadsmedlem

  • Din registrering till Kursportalen godkännes efter att:
  • Vid månadsbetalning när din autogiroanmälan har inkommit och är registrerad.
  • Vid årskostnad erhållen betalning till swish 123 413 54 22 eller bankgiro 547-4077.
  • Din prenumeration fortlöper automatiskt via autogiro eller med utskick av fakturor, tills dess att du avsäger dig ditt abonnemang. 

  • Om uppsägning kommer oss tillhanda när ny faktura skickats ut har du förbundit dig till en ny period av ditt medlemskap. Uppsägning måste därför ske skriftligt innan din årsperiod förnyas automatiskt.

  • Uppsägning av medlemskap sker till mail: livsinspirationth@gmail.com. Prenumeration fortlöper under avtalad tid, inga pengar återbetalas vid eventuell tidigare uppsägning.

Är du redan månadsmedlem?