Awaken your glorius being

Änglar

I kontakt med själen

Änglar

I kontakt med själen

I e-boken Änglar i kontakt med själen berättar The Choir of Angels om hur du kommer närmare in i nu och i kontakt med att förstå mer av vad änglarna vill förmedla till dig. Allt på samma gång som de leder dig närmare att lyssna och förstå med hjärta och själ.

The Choir of Angels börjar sin berättelse så här:

"Det här är en skrift om andliga vägledare, änglar och guider som du troligtvis inte hört den förut.

Allt är direkt kanaliserat av Elisabeth som används till att vara The Choir of Angels röst av resan genom denna bok.

Du kommer få höra en del saker du troligtvis inte vill höra. Sanningar du inte alltid vill se. Men i ditt hjärta kommer du förstå.

Det här är vår resa i att bli ett med varandra. Där vi inte är separerade mer. Så att vi kan fortsätta livet i den gemenskap det var menat att vara från början."

Utdrag ur Änglar i kontakt med själen 

 Beställ ditt exemplar längre ner.

"Drömmar som egentligen är föreställningar gör att du vilseleder dig själv då de utgår från hur sinnet önskar att en perfekt tillvaro såg ut. Det är att leva i framtiden och hela tiden önska sig mer än det du redan har. Som att det du redan innehar aldrig skulle vara tillräckligt. Att du inte skulle vara tillräcklig.

Åter igen, du har redan allt. Du behöver inte drömma om mer. För när du följer, när du har tillit, när du släpper kontrollen på hur livet borde se ut, då kommer allt bli så mycket bättre än du någonsin kunnat räkna ut. Ditt sinne kan inte förstå detta. Det är i hjärta och själ alla svar finns. Det är där du upplever. Det är där du finner din tillit. 

Börja därför med att lyssna inåt. Lyssna till hjärtat. Därifrån kan du sprida ditt ljus. Därifrån kan du skapa en tillvaro där frihet existerar i varje andetag." 

Beställ Änglar i kontakt med själen