Coachsamtal

Vägledning till nästa steg

Dags att upptäcka din inneboende gudomliga kraft?

Vare sig du står i startkrokarna eller har kommit en bit på väg på din livsresa. Spelar ingen roll om du kallar dig andlig eller ej, det viktiga är att du vill förstå dig själv och leva livet med hjärta och själ. Du vill finna din mening och läka de dilemman du upplever idag och skapa balans mellan arbete, familj och privatliv.

Ett coachsamtal utgår från var du befinner dig på din resa och vilket problem du upplever just nu. Lägg gärna ett meddelande längst ner och berätta om din situation så att vi kan skapa det bästa för dig!

DinDag

Ibland behöver man ta ett break ifrån vardagen och hamna totalt i align med sig själv. Det är precis vad vi skapar med DinDag. Det här är en dag med fokus enbart på dig och din livssituation!

DinDag är en dag i enkelhetens tecken där vi i lugn takt kan reflektera, stöta och blöta alla dina dilemman kring dig och livets mening. Det är en dag för kreativt skapande, rensa obehag, inspiration och fokus på DIG.

Då du under dagen kommer få möta många olika möjligheter för din läkning och kliva in i hjärtats önskningar innebär det att när vi är klara för dagen har du konkreta steg och tydligare mål att utgå ifrån tillsammans med massor av ny energi för att ta klivet ut i din expansion. 

DinDag är där du är. Du kliver innanför dörren på den rullande lokalen och vi tar oss till platser som du behöver. Allt sker efter dig och det energin skapar under dagen.

Kontakt

Skicka ett meddelande och berätta vad du söker