LIVSINSPIRATION BLOGG

Här snackar vi livskvalité

Livsinspiration blogg är till för att väcka styrka, andlig kraft, själslig visdom och en förhöjd livskvalité på livets alla plan. Vi är flera aktörer som arbetar på Livsinspiration och bloggen är ett sätt att lära känna oss alla.

Underbart när vi alla finner allt mer djup i oss själva och på så vis träder in i livets flow. Det skapar framåtanda som heter duga, därför händer det massor här på Livsinspiration. Det gynnar både oss och dig som andlig entreprenör.

NU KÖR VI!

01.01.2021

Det här kan vara gruppen du har väntat på om du vill förstå mer av energi, chakran och vilken enorm påverkan det har på hela ditt liv!

Så mycket som bubblar och vill ut att jag ibland inte vet i vilken ände jag ska börja. Eller i alla fall så vet inte egot det, däremot är själens gudomliga vägledning redo att ta kommandot på allvar.

Jag har länge försökt att sätta ord på vad min resa har handlat om.
Någon som lider av en fysisk eller psykisk sjukdom har oftast lättare att sätta ord på det som skett eftersom de kan beskriva "jag har blivit frisk", "min sjukdom styr inte mitt liv längre" eller "jag upplever inte de symtom jag hade förut".
...

Att tala om det själsliga uppvaknandet har suttit långt inne hos mig. För reaktionerna jag ofta möter är underliga blickar, totalt oförstående, frågan om jag är sjuk eller helt enkelt en klapp på axeln som visar att jag är dum i huvudet. Och naturligtvis den svenska jantelagen; du ska inte tro att du är något.

När vi ska nå drömmen innebär det att behöva göra nya saker och handla på nya sätt. Förr eller senare stöter vi alltid på motstånd i någon form. Allt som oftast är det vårt ego/tanken som sätter hinder för oss.

I have a dream

06.02.2020

Men så kan det kännas som att det kraschar totalt av något som sker i livet, antingen på utsidan eller på insidan. Jag vill be dig att ta med dig att även om det känns som att det är någon eller något utanför dig som "förstör" så visar detta varje gång att det finns något inom dig som ännu inte fått ta sin plats....