LIVSINSPIRATION BLOGG

Här snackar vi livskvalité

Livsinspiration blogg är till för att väcka styrka, andlig kraft, själslig visdom och en förhöjd livskvalité på livets alla plan. Vi är flera aktörer som arbetar på Livsinspiration och bloggen är ett sätt att lära känna oss alla.

Du kanske bara har hört talas om att det är ett uppvaknande som sker. Vi upplever det lite annorlunda på Livsinspiration, då vi delar upplevelsen av att det är som att vi först vaknar upp på fysiskt nivå och sedan tar själens uppvaknande vid. Om du väljer det vill säga.

När energin inte riktigt finns där. När du vill framåt men det är som att du går i gyttja eller att du stöter in i en vägg gång på gång. Här kommer tipsen!

Underbart när vi alla finner allt mer djup i oss själva och på så vis träder in i livets flow. Det skapar framåtanda som heter duga, därför händer det massor här på Livsinspiration. Det gynnar både oss och dig som andlig entreprenör.

NU KÖR VI!

01.01.2021

Det här kan vara gruppen du har väntat på om du vill förstå mer av energi, chakran och vilken enorm påverkan det har på hela ditt liv!

Så mycket som bubblar och vill ut att jag ibland inte vet i vilken ände jag ska börja. Eller i alla fall så vet inte egot det, däremot är själens gudomliga vägledning redo att ta kommandot på allvar.

Jag har länge försökt att sätta ord på vad min resa har handlat om.
Någon som lider av en fysisk eller psykisk sjukdom har oftast lättare att sätta ord på det som skett eftersom de kan beskriva "jag har blivit frisk", "min sjukdom styr inte mitt liv längre" eller "jag upplever inte de symtom jag hade förut".
...

Att tala om det själsliga uppvaknandet har suttit långt inne hos mig. För reaktionerna jag ofta möter är underliga blickar, totalt oförstående, frågan om jag är sjuk eller helt enkelt en klapp på axeln som visar att jag är dum i huvudet. Och naturligtvis den svenska jantelagen; du ska inte tro att du är något.