LIVSINSPIRATION BLOGG

Här snackar vi livskvalité

Livsinspiration blogg är till för att väcka styrka, andlig kraft, själslig visdom och en förhöjd livskvalité på livets alla plan. Vi är flera aktörer som arbetar på Livsinspiration och bloggen är ett sätt att lära känna oss alla.

Men du kanske också vill vara en del av livsinspiration? 

Om du känner dig dragen till oss och vill vara med och dela din kunskap, då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Att tala om det själsliga uppvaknandet har suttit långt inne hos mig. För reaktionerna jag ofta möter är underliga blickar, totalt oförstående, frågan om jag är sjuk eller helt enkelt en klapp på axeln som visar att jag är dum i huvudet. Och naturligtvis den svenska jantelagen; du ska inte tro att du är något.

När vi ska nå drömmen innebär det att behöva göra nya saker och handla på nya sätt. Förr eller senare stöter vi alltid på motstånd i någon form. Allt som oftast är det vårt ego/tanken som sätter hinder för oss.

I have a dream

06.02.2020

Men så kan det kännas som att det kraschar totalt av något som sker i livet, antingen på utsidan eller på insidan. Jag vill be dig att ta med dig att även om det känns som att det är någon eller något utanför dig som "förstör" så visar detta varje gång att det finns något inom dig som ännu inte fått ta sin plats....

Visionen

05.02.2020

Hur många är det inte som fått en vision, som har en stor dröm eller drömmer i hemlighet om något alldeles fantastiskt?

Ett tag skämdes jag för att visa mitt fulla jag. Jag tyckte det var pinsamt att berätta hur långt jag kommit med mig själv. Jag ville inte sätta mig själv över någon annan och drog istället ner mig själv. Nu vill jag inte gömma mig mer. jag vill istället visa de som är redo hur de kan väcka upp sig...

Jag hade blogg på mina äldre hemsidor. När tiden gick och Livsinspiration tog allt mer tid försvann både tiden och lusten för att skriva. Det känns som att den börjar att komma tillbaka igen.