På gång...

Det här händer just nu

Nyheter och kurstillfällen

Livsinspiration blogg byter fokus och blir en nyhetsportal med uppdateringar om vad som sker samt information om kurstillfällen.

Man tror ofta man vet. Allting är utstakat. Målen skall nås. Men så kommer själen in och visar något heeeeelt annat 🤣 igen och igen.

Vi kallar det ett andligt eller spirituellt uppvaknande. Sanningen är att det finns nivåer och det finns olika sorters uppvaknanden.

För att kunna ta in och få plats med allt det nya i livet krävs det att det som är förlegat behöver släppas: det innebär att avsluta, släppa taget och acceptera det som inte längre ska med på resan.

Det har varit en spännande resa att spela in podcast Andliga Entreprenörer. Både att få möta nya människor och att få skapa varje avsnitt efter vad det blir. Jag har upptäckt många mönster, både hos de som är med i podden och i mig själv. Ett av de häftiga mönstren jag fann var att varje avsnitt jag spelade in visade...

Du kanske bara har hört talas om att det är ett uppvaknande som sker. Vi upplever det lite annorlunda på Livsinspiration, då vi delar upplevelsen av att det är som att vi först vaknar upp på fysiskt nivå och sedan tar själens uppvaknande vid. Om du väljer det vill säga.

När energin inte riktigt finns där. När du vill framåt men det är som att du går i gyttja eller att du stöter in i en vägg gång på gång. Här kommer tipsen!

Underbart när vi alla finner allt mer djup i oss själva och på så vis träder in i livets flow. Det skapar framåtanda som heter duga, därför händer det massor här på Livsinspiration. Det gynnar både oss och dig som andlig entreprenör.

Det här kan vara gruppen du har väntat på om du vill förstå mer av energi, chakran och vilken enorm påverkan det har på hela ditt liv!

Så mycket som bubblar och vill ut att jag ibland inte vet i vilken ände jag ska börja. Eller i alla fall så vet inte egot det, däremot är själens gudomliga vägledning redo att ta kommandot på allvar.