Livsportalen

Awaken your glorius being

I promise you the ability to live life without fear of making wrong - and be completely free of what is holding you back from showing your glorious being to the world.

Tillsammans skapar vi livskvalité

Hälsocentralen online där du läker, utvecklas, väcker upp ditt själsliga jag och erhåller en gedigen grund du kommer att förändra livet med. 

Vi arbetar tillsammans för en bättre värld

Som medlem får du tillgång till vägledning, healing, läkande e-kurser, webinar, meditationer, samtal och rådgivning inom både alternativ och traditionell vård. Allt vi tillsammans skapar leder dig till läkning, mot ditt högre jag och till livet du drömmer om. Varje månad fylls Livsportalen på med nytt material som tar dig vidare och du kan delta på fysiska föreläsningsdagar och teamträffar på olika orter i Sverige.

Det finns två sätt att gå med i vår Livsportal

1. Som patient - för att läka både kropp och själ med bestående resultat. Missa inte chansen att gå med som grupp för att få billigare månadskostnad.

2. Arbeta för Livsinspiration - du får ersättning för att du arbetar med behandling, rekrytering och utbildning. Vi ber dig att ta emot denna möjlighet med ett öppet sinne.

Bli medlem i Livsportalen