Awaken your glorius being

Händer det bara mig?

Varför det verkar som att attraktionslagen inte fungerar

Händer det bara dig?

Du tricksar, följer ditt flow, kämpar och harvar dig fram. Ibland släpper det rejält och ibland blir det bara totalt stopp. Du lyssnar ju på det hjärtat säger, sänder ut dina önskningar, följer själen och vet hur du ska använda attraktionslagen. Så varför fungerar det ändå inte helt?

Du saknar viktigaste pusselbiten - självvärde.

Du vibrerar på själens nivå. Står du i själens sanning om vem du är och lever denna sanning, då kommer leveransen av överflöd i alla dess former. 
Någonstans inom dig lever du inte i sanning, någonstans känner du dig inte värd att ta emot och någonstans finns en blockering som håller dig tillbaka.

Du kanske inte vill se detta. Men faktum kvarstår. Du läser det här. Attraktionslagen fungerar inte fullt ut. Alltså finns det en obalans inom dig som behöver att rättas till.


Det finns ett enormt utbud av kurser och böcker om hur attraktionslagen fungerar och ibland beskrivs det också varför den den inte fungerar. Men hur många kurser eller litteratur har du hittat som visar exakt varför det inte fungerar för dig?

 Nu kan du ta reda på var felet finns någonstans. Se varför attraktionslagen inte funkar för dig och din situation. Bli medveten om vad det är som hämmar dig. 
Här är kursen som hjälper dig att se allt detta. För att du ska kunna göra något åt det.

Detta är ditt, bara du vill ta emot möjligheten. Vi kommer tillsammans att arbeta med att släppa på de blockeringar och undermedvetna programmeringar som hindrar dig från att ta emot livet och överflöd just nu.

Varför funkar inte attraktionslagen för mig?

Det här är kursen där du får svar på varför attraktionslagen inte fungerar fullt ut för just dig. Vad är det egentligen för blockeringar som ligger i vägen och vad är det du behöver arbeta med för att få attraktionslagen att flöda bättre? 

Du kommer få ta del av processer inom dig där du får svar på var det finns blockeringar och vad som stoppar ditt överflöd och bit för bit läka alla blockeringar för att väcka upp your glorius being.

Du kommer få ett sms med länk för din första faktura med betalning via swish.  När avgiften är betald får du ett mail med alla dina uppgifter och inlogg till din kurs. Om du valt delbetalning kommer resterande fakturor via mail. 

Anmälan är bindande. Ångerrätt kan åberopas inom 6 dagar enligt villkor från frilans finans. Om ångerrätt åberopas skickas i stället en faktura på administrationskostnad på 350kr.