Awaken your glorius being

Händer det bara mig?

Varför det verkar som att attraktionslagen inte fungerar

Händer det bara dig?

Du tricksar, följer ditt flow, kämpar och harvar dig fram. Ibland släpper det rejält och ibland böir det bara totalt stopp. Du lyssnar ju på det hjärtat säger, sänder ut dina önskningar, följer själen och vet hur du ska använda attraktionslagen. Så varför fungerar det ändå inte helt?

Du saknar viktigaste pusselbiten - självvärde.

Du vibrerar på själens nivå. Står du i själens sanning om vem du är och lever denna sanning, då kommer leveransen av överflöd i alla dess former. 
Någonstans inom dig lever du inte i sanning, någonstans känner du dig inte värd att ta emot och någonstans finns en blockering som håller dig tillbaka.

Du kanske inte vill se detta. Men faktum kvarstår. Du läser det här. Attraktionslagen fungerar inte fullt ut. Alltså finns det en obalans inom dig som behöver att rättas till.


Det finns ett enormt utbud av kurser och böcker om hur attraktionslagen fungerar och ibland beskrivs det också varför den den inte fungerar. Men hur många kurser eller litteratur har du hittat som visar exakt varför det inte fungerar för dig?

 Nu kan du ta reda på var felet finns någonstans. Se varför attraktionslagen inte funkar för dig och din situation. Bli medveten om vad det är som hämmar dig. 
Här är kursen som hjälper dig att se allt detta. För att du ska kunna göra något åt det.

Detta är ditt, bara du vill ta emot möjligheten. Vi kommer tillsammans att arbeta med att släppa på de blockeringar och undermedvetna programmeringar som hindrar dig från att ta emot livet och överflöd just nu.

Det finns två kurspaket för dig att välja på

  1. Händer det bara mig, är kursen där du får svar på varför attraktionslagen inte fungerar fullt ut för just dig. Vad är det egentligen för blockeringar som ligger i vägen och vad är det du behöver arbeta med för att få attraktionslagen att flöda bättre? Du kommer få ta del av processer inom dig där du får svar på var det finns blockeringar och vad som stoppar ditt överflöd.
  2. Kurspaket I denna deal tar du del av kursen om varför attraktionslagen inte fungerar samt att du träder ännu djupare in i blockeringar och förståelse för alla delar av dig och där du får ta dig förbi egot och låsta tankemönster för att se glasklart på var problemet finns samt svar och lösningar från dig själv till dig själv. 

I kurspaket 2 ingår: kurs händer det bara mig + kurs Embrace Life + healing community + medlemskap 12 månader i facebook-grupp med vägledning och coach + zoom-möte varje vecka med olika teman varje månad för din personliga utveckling. 

Utöver att du får svaren i kurs händer det bara mig är kurs Embrace Life ett komplement där du arbetar djupare ner i blockeringar och inre hinder, skapar tillit till dig och din process, släpper egot för att komma in i känslan, kommer in i problemet du bär samt att du kommer se lösningen glasklart.

Det kommer ett mail med länk till kurs/kurser. Samtliga fakturor skickas från Frilans Finans till din mail med första betalning inom 10 dagar.