Livet kan många gånger verka rörigt och som att du inte vet vad det är som egentligen håller dig tillbaka. Du vet att det finns något hinder men kan inte begripa vad det skulle vara. 

Embrace Life är kursen där du tar dig från din röra och med hjälp av verktygen du erhåller kommer du se mer klart på ditt problem för varje steg du tar genom kursen.
Du kommer lära känna mer av och arbeta med din intuition för att öppna upp de känslor som håller dig tillbaka.
Med hjälp av tarotkort (vilket du också får hjälp med att tolka) kommer bilderna och varje element som är kopplat till tarotsystemet hjälpa dig att se klart på vad som är problemet och var din obalans finns och vad den skapar.

Detta är ditt, bara du vill ta emot möjligheten. Vi kommer tillsammans att arbeta med att släppa på de blockeringar och undermedvetna programmeringar som hindrar dig från att ta emot livet och överflöd just nu.


Embrace Life gör att du arbetar djupare ner i blockeringar och inre hinder, skapar tillit till dig och din process, släpper egot för att komma in i känslan, kommer in i problemet du bär samt att du kommer se lösningen glasklart. 

I Embrace Life ingår även; 

  • Kurs Embrace Life
  • Medlemskap i facebook-grupp med personlig coachning,
  • Zoom-möte 1g/vecka + alla tidigare och kommande inspelningar från zoom
  • Healing community 
  • Kurs "händer det bara mig- om varför  det verkar som att attraktionslagen inte fungerar.
  • Du har life time access till allt detta


Utöver att du får svaren i Embrace Life är kursen "Händer det bara mig - varför det verkar som att attraktionslagen inte fungerar" ett komplement där du kommer få svar på varför attraktionslagen inte fungerar för dig personligen. Alltså vad det är som gör att du inte attraherar in någon nivå av livet så som du önskar.

Det kommer ett mail med länk till kurs/kurser. Samtliga fakturor skickas från Frilans Finans till din mail.