Telefonlinjen Livskraft 

En andlig telefonlinje med fokus på problemlösning

Vi som arbetar på Livskraft är utbildade sjuksköterskor med stort fokus på att heala individen.

Ring: 0939 -114 74 44
11:90/min

Till skillnad från en vanlig tarotlinje arbetar vi med vägledning som visar dig vad du behöver göra för att komma vidare.


 

Vi erbjuder själavårdande samtal, hälsorådgivning, andlig vägledning, tarottydning och samtal om kärleken precis som på en vanlig tarotlinje. Skillnaden är att vi vill att du ska förstå hur du kan heala dig själv och förändra livet till det bättre.

THERESEELISABETH THERESEELISABETH
Mitt hjärta brinner för att ta hand om dig som upplever själslig kris eller funderar på existentiella frågor om livet och andligheten. I den traditionella vården saknas ofta tiden för att möta dessa frågor trots att de hänger tätt samman med den fysiska kroppens symtom. Jag vägleder dig genom samtal, tarotkort och guider samt med hjälp av kroppens egna självläkande mekanismer. Jag erbjuder även tolkning av dina personliga kort.
 Jag hjälper människor att läka genom den gudomliga kraften inom var och en. Både i företaget och på telefonlinjen arbetar jag för att du ska finna din Livskraft och att den ska bli bestående.


onsdag 18-22,
torsdag 10-12 + 15-18,
fredag 10-12 + 15-18
Kontakta mig om du vill boka en tid utöver detta eller få hjälp via mail
Marie på Livskraft Marie på Livskraft
Jag heter Marie och har haft en stark intuitiv förmåga sedan jag var barn.  Jag känner av dig på olika sätt och svarar gärna på dina frågor. Jag använder mig av min kompetens som sjuksköterska likväl som av tarotkort och pendel i min vägledning.
Jag vill i vårt samtal stärka dig att lita på din egen inre röst och förmåga. 

Genom mitt arbete som sjuksköterska har jag arbetat på många olika distanser. Jag har en gedigen erfarenhet av att möta människor i deras djupaset mörker och kriser likväl som i hälsa och kärlek. Jag vet att livet är tufft ibland. Alla kan vi må dåligt i olika situationer.
Jag ser fram emot vårt samtal.
Ljus och Värme Marie

Marie  söndag 16-19
Jag finns ibland på Livskraft andra dagar i veckan. Se ovan eller ring.

Tjänster via mail:

Budskap ..............200kr
Orakelkort 1st.......................50kr
Orakelkort
3st.......................100kr
Tarotläggning  Liten.............250kr
Tarotläggning
Mellan..................550kr
Tarotläggning
Stor.............. 750kr
Drömtydning ......................550kr


Ring direkt eller boka telefonsamtal med oss