Dag 76 av 100 - Kroppens språk

Så hamnar jag då hemma i soffan helt utslagen av en förkylning som heter duga. Totalt lamslagen och kan inte tänka klart. Det blev för mycket för kroppen helt enkelt. Ett fantastiskt sätt för kroppen att bryta ner mig så pass så att jag måste vila och inte ens orkar tänka på nästa steg jag behöver ta.

Jag läste i boken Kroppen talar till dig av Lise Bourbou att förkylning står för att du är före dig själv i tanken. Det har blivit för hög tankeverksamhet att du inte vet i vilken ände du ska börja.
Snacka om igenkänningsfaktor. Jag har levt så mycket i hur jag ser att det kan bli, hur jag vill ha det, att jag inte fokuserade tillräckligt på att vara här och nu. Och då säger kroppen ifrån. Fantastiskt och irriterande på samma gång. Men det är verkligen en vila som jag behöver unna mig just nu. Det känns som en powerbank som laddas om igen från start, samlar nya krafter för att sedan med fullt batteri se mer klart på hur jag ska gå tillväga just nu.
Så over and out för mig just nu, jag bäddar ner mig i soffan igen.

Etiketter: 100 dagar utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln