Dag 73 av 100

Intensiv och mycket trevlig dag på livvstilsmässan i Göteborg. Otroligt många hängivna och roliga besökare som gett många glada möten med härliga skratt.
Jag tycker det är spännande att vara på mässa just för alla möten som sker. Samtal, frågor och reflektioner som väcks upp. Att se nytt, tänka nytt och att vara i alla energier.

Det som är viktigt när det är många människor på samma ställe är att ta vara på just energier. Du känner och upplever så mycket. Intrycken är många. Ibland kan du även behöva sluta in dig i din egen energi för en stund för att inte rusa med i någon annans. Det är viktigt att förstå sin egen energi. Veta vad som är du varje dag. När du vet hur du känner dig idag blir du fortare medveten om när du blir påverkad av någon annans energi. Råkar det då vara en stressad energi behöver du backa och hämta hem dig själv igen. Enkelt kan du göra det genom att ta tre djupa andetag eller gå ett varv runt huset där du befinner dig. Så du hittar ditt eget lugn igen.
Ofta har vi människor omkring oss vars energi påverkar oss väldigt starkt. Det du kan göra innan ni möts är att se dig själv som i en skyddande bubbla där ingen negativ energi kommer igenom.
Reflektera gärna över i några dagar hur andras energi påverkar dig . På så sätt förstår du din egen och andras energi bättre.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln