Dag 70 av 100 - rörelse

Rörelse är ett spännande tema på många sätt. Vi vill ofta att det ska ske snabbt och direkt. Det gör att vi ofta kan missa att det faktiskt rör på sig men det går långsamt i våra ögon. När du själv är på högvarv har du svårt att känna in att det sker rörelse. För den är inte i samma energinivå som du.
Mitt råd är därför att sakta ner, var noga med avslappning och du kommer i kontakt med dig själv och det som sker omkring dig. Då kommer du också att se klart och se vad som händer. Eller att det står still och då kan du ändå förstå vad du behöver göra för att sätta igång rörelse.
Livet är i ständig rörelse. Väljer du att följa med, vara otålig eller stå still?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln