Dag 69 av 100 - Energierna är i rätt fas

Imorgon smäller det!
En nya era tar fart och en annan lämnas bakom. I det nya träder dem in som ska med. Ett nytt flöde skapas i energierna som vibrerar ut sin kraft.
Allt är precis som det ska. Allt känns rätt. Däremot känner jag även förtal och det är aldrig särskilt trevligt. Men jag har hela vägen vetat om det. Jag har varit fullt medveten om situationen. Det har stärkt mig, det har utvecklat mig, det har gjort att jag varit tydlig även om det används bakom ryggen på mig.  Det är spännande när man går in i en process när man är medveten om den. När du är fullt med i tilliten att allt sker för det högsta bästa. Sen hur leveransen sker, hur det exakt ska se ut det vet vi aldrig innan. Full tillit hela vägen. Även om det är mödosamt längs vägen, full tillit. Be om hjälp i varje situation du behöver styrka. Be om hjälp hur du kan agera och kommunicera. Be om hjälp och stöd. Du får allt det stöd du behöver. Både av männsikor omkring dig och av vägledare på andra sidan. Dock är det även viktigt att du själv arbetar för att behålla din balans när du befinner dig i en situation som tar mycket av din kraft. Därför har meditation varit ett större inslag under en period.

Igår var jag på en fantastisk kurs i intuitiv målning på solrosen hälsokost i Göteborg. Härliga Emma ledde oss in i en rörande meditation. Den var berörande, levande och gav precis det som behövdes för själen. Om du vill testa en av Emmas meditationer, ring henne på söndag när hon arbetar på 0939- 114 74 44 (19:90/min). Hon har en underbart rogivande röst.
När jag varit på denna workshop hamnade jag i min fulla kraft. Leveransen sker och nu skapar vi tillsammans den mottagning med traditionell och alternativ "vård" som jag drömt om i flera års tid.  En plats där andligheten möter den fysiska existensen. En plats där vi bemöter människor i svåra situationer genom att vi finns där i vårt fulla jag i mötet. Där vi berör.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln