Dag 61 av 100 - Dåtid, nutid, framtid

Själen kräver inga storartade ting utan vill bara få uppleva. Att uppleva kan vara att sitta på en bänk i naturen och bara vara. Få känna sig fri. Känna att det är lugnt och stilla. Vara själv i att vara. Känna lyckan i livet just här och nu. Själen kräver inget mer än så. Själen är alltid här och nu. Det är vår tanke som ofta drar iväg någon annastans till dåtiden eller framtiden istället för att vara här och nu. Om vi ser det som att det egentligen inte finns någon tid utan att allt egentligen existerar här och nu. Allting är egentligen samtidigt. Det finns egentligen bara olika upplevelser som alla inträffar nu. Tänk om allt bara sker här och nu. Att det finns bara ett nu. Det är nuet som existerar just nu. Ju mer vi tillåter oss att vara i nuet desto lyckligare blir upplevelseen desto mer kan själen få gå igenom. Ofta förväntar vi oss att det är storartade känslor som kommer när själen leder, när det egentligen bara är lugnet som ger en sån otrolig glädje att man bara får känna att man lever att få känna vad man är. Man är på rätt väg i livet att allt är precis som det ska vara.

Jag gjorde en fantastisk resa som bara var för mig själv där jag skulle öka mitt eget självledarskap i livet. Jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på egentligen när jag köpte resan  men den förändrade mitt liv på många sätt. Den förändrade mitt sätt att se på mig själv, den förändrade  mitt sätt att se på min omgiving.  Den förändrade mitt sätt att se på livet jag förstod att det är jag själv som måste göra någonting om jag vill ha det livet som jag förtjänar och som jag vill ha det. När jag kom hem från resan tyckte mina barn att jag var helknasig för de undrade var deras mamma hade tagit vägen för att förändringen var så stor. De har idag sagt att de trodde att det var övergående att jag skulle bli som vanligt igen, men det skedde aldrig. Det blev till en dröm att få anordna en egen resa för att hjälpa fler människor att förändra sitt liv till det bättre. Den drömmen håller på att bli sann. Det har blivit en kurs i att upptäcka själens existens, Den här resan har jag skapat just för att människor ska få vara i den kontakten med sig själva, att få uppleva sina känslor, att få uppleva vem dem är, få förstå vem de är, få arbeta kreativt med sig själva, få skapa, få vägledning, få gemenskap, få en ombonad atmosfär. Den här kursen skapade jag just för att få uppleva själen utifrån känslornas perspektiv, eftersom känslorna är den absolut största kopplingen som själen har till vad den vill och till vilken väg du ska gå. Jag känner redan att den här kursen kommer att bli någonting alldeles fantastiskt. Jag känner hur jag står på alla kraftplatser, jag känner hur jag har deltagare med mig, jag känner redan att jag är där. Så på ett sätt är jag redan i framtiden eftesrom jag redan är i känslan om hur det är när vi är där tillsammans. På ett sätt är jag samtidigt i dåtiden eftersom jag kan gå tillbaka till min egen resa jag gjorde för min utveckling. Jag kan i känslan gå tillbaka till hur det var där och då. Samtidigt somjag befinner mig här och nu. Är det då så att vi befinner oss i dåtid, nutid och framtid på en och samma gång ur ett själsligt perspektiv? Eftersom själen är kopplad till känslan för att kunna uuppleva. Och i känslan befinner jag mig på alla tre ställen samtidigt.
Blev det rörigt eller väcker det nya tankar hos dig?

Etiketter: 100 dagar utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln