Dag 60 av 100 - Vem vill du vara

När jag drömmer om vem jag vill vara ser jag mig själv som på bilden som är tagen på toppen av Santorini 300m ovanför havet med en milsvid utsikt. Detta är en av mina kraftplatser där jag känner friheten som jag vill vara i. Den jag vill vara är nämligen fri. Fri att göra det jag vill för dagen. Fri att vara med mig själv eller tillsammans med de själar som jag känner glädje tillsammans med. Fri att kunna utrycka mig i sång, färg eller genom att skapa kurser och skrift där jag använder min kreativitet. Fri att kunna skriva när jag känner. Fri från tidens måsten.
Jag är nästan där. Små pusselbitar saknas fortfarande men de kommer en bit i taget. Genom att jag följer den vägledning jag får inom mig och utanför hittar jag en bit här och där.
Genom min resa till friheten hjälper jag andra att finna sin frihet. För vad som är frihet för mig är inte samma för någon annan. Men genom att vi bejakar våra egna behov hittar vi sakteliga dit.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln