Dag 59 av 100 - dagar i livet

Dagarna bara flyger iväg. Ibland kan man undra vad det blev av dagen. Fick jag uträttat det jag ville av denna Dag? Blev den som jag ville, inte alls eller mycket bättre? Varje dag som går är ändå en del av livet. Varje dag sammanfogar helheten av livet. Var denna dag du minns med glädje i livet? Sorg, skratt eller gråt. Kanske förundran eller förhoppning som väckts till liv.
Var denna dag en dag att vara stolt över? Levde du efter ditt bästa Jag eller följde du någon annan? Har det varit en dag av kärlek eller valde du att backa på grund av rädsla?
Hur dagen än har varit är det inget du kan göra något åt nu. Det som hänt har ju faktiskt hänt. Däremot kan du påverka dagen imorgon. Du kan alltid påverka ditt val som sker här och nu. Du har alltid ett val. Väljer du att från och med nu vara ditt bästa Jag?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln