Dag 58 av 100 - Skapa magi

Vill inspirera dig med ett vackert kort från the Good tarot. Det känns som en blandning av magikern och översteprästen. Tillsammans skulle de båda korten betyda att du själv är alkemisten i ditt liv. Det är du som blandar ingredienserna. Du kan skapa magi genom att tro på din förmåga. Du har all andlighet du behöver inom dig. Du äger all himlens visdom bara du lär dig hur du kan plocka fram den. Var en andlig lärare när du sett ditt eget ljus. Sprid din visdom. Lär andra att hitta sin visdom och hur de kan använda den.
Bli den bästa versionen av dig själv. Lev varje dag i valet av hur du kan vara ditt bästa jag. Välj livet. Välj kärleken. Välj bort rädslan.
Med dessa ord önskar jag dig en god natts sömn. Låt änglarna vaka över dig och de dina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln