Dag 57 av 100 - Var som ljuset

Härliga arbetskamrater på Vita Kvasten betallinjer Härliga arbetskamrater på Vita Kvasten betallinjer

Igår hade jag en fantastiskt trevlig dag tillsammans med flera av de själar som ska arbeta på min och Serafias  betallinjer som vägledare, astrologer, budskapsförmedlare, healers  och mycket annat spännande. Våra telefonlinjer startar 11 september och du kan läsa mer under telefonlinjer
Vi hade som sagt en supertrevlig dag med inslag av tarotkort, god mat, änglamagi och många härliga samtal. Vi avslutade aftonen med en rolig meditation där vi skulle besöka ett köpcentrum där vi gick igenom några olika butiker. I den sista butiken som var en new age butik med allt möjligt du kan köpa gick jag raka vägen fram till en klassisk spåkula. Tydligen vill andevärlden att jag ska utveckla mina kunskaper om just framtiden. Framme i kassan stod en häxa som skulle ta betalt och hon gav mig ett ljus. Sedan sa hon några rader som jag vill delge även till dig som läser detta då jag känner att det är värdefullt för oss alla att efterleva.
Hon gav mig alltså ett vanligt vitt, ganska stort ljus som brann med en klar och vacker låga och sa "Var som ljuset. Var som ljuset som brinner med klar och stark glöd och låga. Stå stadig som ljuset. Låt det vackert brinna en bit i taget där det föds fram ny visdom ju längre ljuset brinner. Framförallt sprid ditt ljus till världen. Lev efter ditt ljus och låt andra få delges av ditt ljus. Var ljuset i världen."

Ett vackert budskap som vi alla kan efterleva. Sprid ditt inre ljus till världen <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln