Dag 55 av 100 - Tacksamhet

När vardagen och dess bestyr snurrar på är det lätt att hamna i ekorrhjulet där livet bara går runt. Det är lätt att fokusera på framtiden där det finns drömmar och visioner. Det är lätt att ibland se bakåt på det som varit tungt. Att landa här och nu är något vi behöver arbeta med dagligen genom olika avslappningstekniker och främst genom att meditera. Idag i min meditation fick jag sällskap av en mycket lång, vacker kvinna som tog med mig till mitt inre hus i en vacker skogsglänta. Hon visade mig till olika rum jag skulle gå in i och få möta olika situationer.

Det jag möter i rummen är stor tacksamhet över människor jag har i mitt liv. Tacksamhet över vad jag har fått uppleva. Tacksamhet över människor jag bistått med min hjälp och senare under meditationen får jag massor av ord hur tacksamma så många är över den förändring jag hjälpt dem med i livet.
Meningar som "jag kan inte nog beskriva hur tacksam jag är att du hjälpt mig att finna min styrka att uthärda det tuffa i livet" "jag vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för mig och för många andra" "du förstår inte hur mycket du påverkar och hjälper mäniskor va" Sanningen är den att det vet jag faktiskt ibland inte. Jag ser ju förändringen som sker med dem jag arbetar med, jag ser hur de växer som människor och jag märker hur de börjar att ta tag i sitt liv för att leva det mer i enhetlighet med sig själva. Detta gör mig otroligt tacksam att få vara en del på varje individs resa. Det gör så gott i själen varje gång jag får ett meddelande från en person där de skriver hur mycket de värderar den hjälp de får och fått.
Från djupet av mitt hjärta till er: tack för att jag får vara en del av er upplevelse, tack för att ni öppnar upp så att jag kan hjälpa, tack för att ni berikar mitt liv. För det gör ni faktiskt. 

Etiketter: 100 dagar utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln