Dag 54 av 100 - Att få ihop vardagen

Att få ihop vardagen är väl något de flesta tampas med i livet. Det är en del av livet att hitta balansen som vi alla eftersträvar. I perioder kan det vara mycket att stå i med skolstarter, projekt på arbetet eller pluggande. Men om det alltid är obalans och för mycket att göra är det dags att ta dig en funderare.
Det är då du behöver se över din situation och se vad egentligen det är som tar din tid och hur du prioriterar. Enklast är att skriva ner och rada upp för när vi kan se det framför oss är det lättare att förstå vart det felas och vad som behöver göras.
Om du märker att du har fokus på för många saker på en gång behöver du börja att titta på en del i taget. Vad behöver du och vill du lägga fokus på just Nu? Resten får vackert vänta. Vi kan inte göra allt på en gång. Vissa saker kanske du behöver ta hjälp med för att inte bryta ner dig själv.
Ett steg i taget är det bästa råd jag kan ge dig i alla lägen. Vi kan inte nå det stora målet på en gång utan istället starta där vi befinner oss just nu.

Om du vill gå hjälp att se över din situation. Tveka inte att höra av dig för en vägledning. Det funkar lika väl över telefon som öga mot öga.
Väl mött och en god natts sömn till dig

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln