Dag 53 av 100 - Affirmationer

Det här med affirmationer är ett spännande inslag i vardagen. Många upplever att de inte fugerar medan andra tycker det är supereffektivt. Hur kan det vara så olika?
Affirmationer har som jag ser det med attraktionslagen att göra. Och om attraktionslagen ska fungera måste du sända ut den sorten av energi som du vill attrahera. Du kan inte lura universum med att du sänder ut en energi genom din tanke när din egentliga energi säger något annat.   
Attraktionslagen är den lag som säger att lika söker lika, det du är tar du emot. Så den energi du befinner dig i är den energi du får ta emot. Om du upplever att livet är pest och pina då är det också så livet gestaltar sig. Om du upplever att du själv kan styra livet och att du söker spänning då är det spänning du får ta emot. Så på ett sätt styr dina tankar vad du tar emot för att denna typ av tankar skapar en vibration i universum.
Men att säga till spegelbilden att alla älskar dig när du egentligen känner dig värdelös och att ingen någonsin kommer att älska dig blir inte särskilt effektivt. Inte heller att du äger en dyr sportbil när du inte någonsin egentligen tror på att du kommer att göra det.

Med affirmationer kan vi lura hjärnan att tro att vi är något vi egentligen inte anser oss vara. Men om den underliggande känslan i kroppen i alla fall är att jag inte känner mig värd det jag vill attrahera hjälper det inte att säga det högt till dig själv varje dag. Du måste förändra i grunden. Du kan göra små förändringar genom affirmationer och att du tänker att du har något du vill attrahera men vill du ha stora resultat är det stora förändringar du behöver göra. Ju mer du istället lägger fokus på att förändra den grundläggande känslan desto bättre resultat kommer du att få.
Hur kan du då förändra den grundläggande känslan? Genom att förstå var den kommer ifrån, var den har skapats och lösgöra den från kroppen.
Det, min vän, kan du få hjälp med hos mig. Antingen genom bokat samtal eller på telefonlinjerna som startar 11 september.
Väl mött och jag önskar dig en fin dag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln