Dag 52 av 100 - Vi hör dina böner

Idag ber Ärkeängel Mikael om att få förmedla ett budskap till dig

"Vi vill förtydliga att vi hör dina böner. Ibland tar det dock lite längre tid att leverera i ert tidsperspektiv. Vi ber dig att ha tålamod då vi väntar in den rätta tiden som är total syncronicitet. Alla skeenden behöver vara i perfekt balans för att du ska förstå det som sker och kunna ta emot. Ibland krävs det att du har utvecklat en ny kunskap innan vi kan verkställa en bön.
Vi vill även påminna dig om att vi är med dig på resan. Mikael finns med för att ge dig modet och styrkan att klara de uppgifter som väntar dig. Du är i en tid av stor utveckling som ibland kan upplevas svår. Använd smärtan och vänd den till din styrka istället. Be till mig och jag ska visa dig hur. "

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln