Dag 50 av 100 - Skrivande reflektioner

Halvvägs in i utmaningen. Ett tag när jag befann mig någonstans mellan 30 och 40 dagar kändes det bra jobbigt att jag gjort en utmaning, jag ångrade mig faktiskt ett tag då det kändes som en belastning att behöva skriva varje dag. Men envis som jag är så har jag antagit en utmaning så har jag. Även om det är för mig själv. Dock har jag nu de sista dagarna känt att det ändå är rätt kul att skriva. Det är skönt att få det gjort och det känns bra att få så mycket positiv feedback från människor som blir styrkta och hjälpta av det jag skriver. Det ger mig större förtroende att fortsätta skriva på min bok, att den faktiskt kommer att ge mina läsare nya reflektioner och utbildning i viss mån. Utmaningen efter allt bloggande blir att fortsätta i samma anda kring boken. Att verkligen ta mig tid och skriva varje dag. Under semestern försökte jag i början men det går inte att få sitta ostört när familjen pockar på hemma. Det kändes heller inte roligt att få prioritera bort dem för att skriva.
Och nu när jag kommit tillbaka från semestern så hamnar jag direkt in i uppstarten av vita kvasten tarotlinje samt samtallinjen livsinspiration. Mycket roligt och givande men det tar också en hel del tid. Därför prioriteras skrivandet bort just nu också. Eller är det en flykt? Kan det vara en rädsla som hägrar under ytan om att skriva färdigt boken. Att komma ut på riktigt och bli ifrågasatt i sitt verk?

Livet handlar alltid om prioriteringar. De val vi gör för dagen styr vad vi får för resultat. Eftersom jag väljer att inte ta tiden att skriva på boken kommer det att ta längre tid att få den slutförd. Eftersom jag väljer att lägga tiden på att ragga rådgivare som kan sitta på de båda telefonlinjerna så genererar detta i fler vägledare som fyller schemaraderna på linjen. Detta genererar en högre tillgänglighet till dig som kund. Genom att du kommer att kunna ringa kompetenta och duktiga människor som brinner för den teknik de har att hjälpa dig med kan detta inte bli annat än bra.

Etiketter: 100 dagar utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln